Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Steaks en Roasts

Steaks en Roasts

Overheerlijke steak bestellen doe je bij online slager Beef&Steak. Op onze site tref je diverse soorten verrukkelijk vlees.

... Lees meer
Sorteer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
wagyu-longhaas
Rundvlees
ca. 700 gram
€ 39,95
iberico-entrecote-steak-lomo
Varkensvlees
ca. 300 gram
€ 11,95
Wagyu Inside Skirt
Rundvlees
ca. 250 gram
€ 16,29
USA Grain-Fed Flank Steak
Rundvlees
ca. 300 gram
€ 20,49
t-bone
€ 62,99
Miguel Vergara Entrecote
Rundvlees
ca. 325 gram
€ 28,59
chuck-eye
Rundvlees
ca. 250 gram
€ 13,89
Miguel-vergara-rumpsteak
Rundvlees
ca. 250 gram
€ 13,99
Miguel-vergara-tournedos
Rundvlees
ca. 275 gram
€ 26,19
miguel-vergara-sukade
Rundvlees
ca. 275 gram
€ 15,19
Miguel-vergara-bavette
Rundvlees
ca. 700 gram
€ 36,49
miguel-vergara-flank-steak
Rundvlees
ca. 700 gram
€ 31,99
per pagina
Voorgeselecteerde maaltijden
Probeer onze pakketten


probeerpakket

Ook de exclusievere soorten vlees zijn via deze site te bestellen. Kijk je dus vooral eens verder.


Ruim assortiment steak en ander heerlijk vlees

Op de website van Beef&Steak vind je overheerlijke steak en roast voor iedere gelegenheid. Zo kan je bij ons verschillende soorten biefstuk bestellen, in verschillende prijsklassen, maar altijd zeer voordelig. Ook ossenhaas en de minder bekende longhaas zijn in ons assortiment ruim vertegenwoordigd. Heb je liever een malse T-bone steak? Ook die vind je bij onze slagerij. Het is eigenlijk te veel om op te noemen! Bekijk je daarom zelf eens ons aanbod steaks en roasts.


Wat is een steak?

Een steak is een dun gesneden stuk rundvlees of varkensvlees dat kan worden gegrilld. Zo ken je vast de rib eye steak, entrecôte steak en de t-bone steak. Er zijn echter nog veel meer soorten steak zoals chuck eye steak, flank steak of bavette en flat iron steak. Ook sommige stukken varkensvlees kun je rekenen bij de steaks zoals de karbonade (chop steak) en de lende (loin steak). Een steak wordt bereid op de barbecue met een temperatuur van 180 tot 200 graden Celsius, of in een grillpan. Zodra de stukken groter zijn spreken we van een braadstuk of een roast.


Wat is een roast?

De Nederlandse naam voor een roast is een braadstuk. Een roast is een groter stuk dat een steak en wordt op een lagere temperatuur gegaard, zo'n 150 tot 180 graden Celsius. Een roast kan worden bereid in de barbecue of in de oven. Voorbeelden van roasts zijn: rosbief, picanha, côte de boeuf, ribeye of entrecôte aan één stuk en een chateaubriand. Een roast kan ook varkensvlees zijn zoals de procureur, een stuk buikspek of een Iberico Presa.


Meer informatie over ons vlees

Of je nu op zoek bent naar een steak van de Wagyu, de Angus of eerder op zoek bent naar Zuid-Amerikaans rundvlees, bij Beef&Steak vind je het meteen. Als je vandaag een bestelling plaatst voor 11:00 uur, verzenden wij deze nog dezelfde dag. Wij zorgen ervoor dat je snel kunt genieten van een heerlijk stukje vlees. Heb je nog vragen over de verschillende soorten vlees of wil je graag nog wat extra informatie? Neem je dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.