•  
  Vandaag besteld, overmorgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Bavette

Bavette

Bavette wordt vaak gezien als een delicatesse voor op de barbecue, bijvoorbeeld in Frankrijk. In Nederland wordt bavette ook wel een vanglap of een vinkelap genoemd. Dit magere rundvlees komt uit de flank van de koe en is hierdoor heerlijk mals. Bij runderen die hier speciaal voor gefokt worden is bavette zelfs zo mals dat het soms rauw gegeten wordt. Maar op de barbecue komt dit vlees pas echt tot zijn recht! Bij Beef&Steak kunt u een uitstekende rundvlees bavette steak bestellen die u de volgende dag al op de barbecue kunt leggen. Trakteer uw vrienden en familie eens op iets anders en plaats vandaag nog uw bestelling. Wilt u meer informatie over deze prachtige vleessoort, kijk dan op onze website of neem contact op met Beef&Steak.

Verschillende bavette steaks voor op de barbecue bij Beef&Steak

Bij Beef&Steak kunt u kiezen uit verschillende Bavette steaks die allemaal geschikt zijn voor de barbecue. Bavette is meestal rundvlees, maar bij Beef&Steak hebben wij voor de liefhebber ook een bavette van het wroetvarken in het assortiment opgenomen. Deze kunt u bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zo heeft u de keuze uit:

 • Aberdeen Angus flank steak (600 gram);
 • Uruguayaans grain-fed flank steak (500 gram);
 • Wroetvarken flank steak (250 gram);
 • USA grain-fed flank steak (1000 gram).

Zowel voor de grote als voor de kleine eter hebben wij genoeg in de aanbieding en omdat wij alles dat u in onze online slagerij vindt op voorraad hebben, kunt u zoveel bestellen als u wilt.

Bestellen en meer informatie

Op onze website kunt u voor al dit kwaliteitsvlees tevens lekkere recepten vinden waarmee u uw gasten tijdens de barbecue kunt verrassen. Bestel vandaag nog een lekkere rundvlees bavette steak of wroetvarken vinkelapjes, of neem contact op met telefoonnummer (0172) 577 147 bij vragen of als u hulp nodig heeft bij het maken van uw keuze. Wij helpen u graag om van uw barbecue een heerlijk eetfestijn te maken!

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13918 beoordelingen.