- Beschrijving
-
De bavette is wellicht de lekkerste steak uit een rund. Een mooie, platte steak met grove draad. Deze bavette zit achteraan in de flank, rond het liesgedeelte. Perfect te grillen op de BBQ of in een grillpan. Om en om 3-4 minuten, wat peper en zout, meer is niet nodig. De bavette d'aloyau, zoals de officiële naam is van dit stuk, is schoon gevliesd en klaar voor gebruik.
- Recepten
-
-
Gemarineerde Bavette op z'n Amerikaans
Een sublieme steak die in Nederland onbekend is. -
Bavette met Whiskey-pepersaus
Malse Bavette van eigen bodem met een smaakvolle whiskey-pepersaus -
Bavette Rollade
Malse rollade met pesto, pancetta en Parmezaanse kaas
-
- Extra informatie
-
Herkomst Nederland Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Niet gerijpt Manier van afmesten Maïs gevoerd Bereidingsmethode Barbecue, Grill voedingswaarde energie: 137kcal, vet: 5,7g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 21,1g - Reviews
-
Schrijf uw eigen review