•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.
Beef Ribs

Beef Ribs

Beef Ribs

Beef Ribs

Beef ribs zijn de spareribs van een rund. Er zijn 2 bekende soorten beef ribs; de chuck ribs en de short rib. De chuck rib is een snit die bestaat uit 4 ribben met vlees erop. Dit stuk zit achter, aan de onderkant van de nek van het rund. De short ribs is een snit die bestaat uit 3 ribben met vlees van de borst (brisket) erop. Beide in zijn geheel staan ook wel bekend als de flat rib. Iedereen kent spareribs, maar meestal alleen van het varken. Wat minder bekend zijn de spareribs van het rund

Chuck Ribs en Short Ribs

Het mooiste is om de flat rib in zijn geheel low&slow te bereiden. Dit zijn vaak grote stukken van soms wel 2 kilo of meer. Wij snijden speciaal voor u kleine porties. De chuck ribs snijden we tussen de ribben los van elkaar. U krijgt dan 1 rib met lekker vlees erop. Heerlijk om langzaam te garen. De short ribs zagen we overdwars. U heeft dan een steak met 3 losse stukken rib eraan. Ook langzaam te garen, maar grillen als een steak kan ook. Als u bijvoobeeld een USA Grain-Fed Short Ribs neemt of een Wagyu Short Ribs kunt u dit om en om grillen. 5-10 minuten laten nagaren en eet smakelijk!

Contact

Wilt u meer weten over de verschillende vleessoorten van Beef&Steak? Wij informeren u graag. Voor meer informatie over onze producten of voor antwoorden op uw vragen kunt u tussen 09.00u en 17.00u bellen naar 0172-577147. U kunt ook een e-mail sturen naar info@beefensteak.nl. Of u stelt uw vraag aan één van onze slagers via de chatfunctie.

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.1, gebaseerd op 11645 beoordelingen.