•  
    Vandaag besteld, morgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
35% off
Entrecote Rundvlees

Deens Rundvlees T-Bone steak

Mooie malse T-bone steak. Gesneden van runderen uit Denemarken.
Herkomst: Denemarken Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

Special Price € 9,72

Normale prijs: € 14,95

Incl. BTW

Vanaf: € 9,72

- +

Special Price € 9,72

Normale prijs: € 14,95

Incl. BTW

Vanaf: € 9,72

Artikelnummer: 1208

Beschikbaarheid: Op voorraad

Vandaag voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving

De T-bone is een schitterende steak die heel herkenbaar is door het T-vormige bot. Dat bot, deel van de lendewervel, is de scheiding tussen twee steaksoorten: de entrecôte en de ossenhaas. Aan de ene kant van de T-bone, iets gemarmerd en een vetrandje, heb je de entrecôte. Aan de andere kant zit de ossenhaas, die weinig vet heeft.

De T-bone steak is een klassieker op de Amerikaanse bbq en in ieder steakhouse. De combinatie van twee steaksoorten, het t-vormige bot en een klein beetje vet in een T-bone zorgt voor een sublieme smaakbeleving. De T-bone steak van Beef&Steak is afkomstig van gerijpt rundvlees en dat geeft een extra dimensie aan het aromaprofiel. De T-bone steak hoeft daarom niet zwaar gekruid te worden, hoewel het zich wel uitstekend leent voor een mooie 'rub'.

Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!

Recepten
Extra informatie
Herkomst Denemarken
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten Grasgevoerd
Bereidingsmethode barbecue, Oven, Braadpan, Grill
Reviews

Klantenreviews 28 item(s)

T-bone
Goed stuk vlees en voldoende voor een knul van 23 (mijn zoon)
lekker recept gevolgd van BBQ helden, kern goed aanhouden!
product
Review by Bob / (Geplaatst op 05-09-2016)
David
het vlees was beslist sappig maar is niet het lekkerste vlees wat ik heb geproefd. qua smaak was het een beetje tegengevallen
product
Review by David / (Geplaatst op 23-05-2015)
Thomas
Heerlijk. Ik keek er al tijden naar uit om weer eens een goede t-bone te eten. Alle slagers in de stad al afgeweest maar die kunnen mij niet helpen. Had 2 t-bones 1 van 500g 1 van 1000g (je bent maar 1 keer per jaar jarig). Voor tips op BBQ-helden.nl gekeken en als volgt klaargemaakt:
product
Review by Thomas / (Geplaatst op 17-12-2014)
Hilda
Lieve mensen wil hem heel graag voor mn kerels bereiden maar hoelang en hoe? mis ik een beetje
product
Review by Hilda / (Geplaatst op 03-12-2014)
Erik Lokenberg
4 x 400 gram. Langzaam ontdooid en vervolgens 24 uur lang in een mengsel van Worcestersauce ketjap manis olijfolie peper en zeezout gelegd. Na 24 uur zijn ze al bijna gaar doordat de marinade er helemaal intrekt. Daarna direct op de monolith en even lekker afbakken. Geweldig :-)
product
Review by Erik Lokenberg / (Geplaatst op 02-09-2014)
Dirk
De smaak van het vlees is onovertroffen. Maar van een T-bone van 750 gram hield ik hoogstens 200 gram eetbaar vlees over. En dan is bijna ? 2000 een hoop geld. Goed eten mag voor mij best wat kosten maar dit is overdreven. Dit bestel ik niet weer. Jammer want het was wel verdraaid lekker.
product
Review by Dirk / (Geplaatst op 10-09-2013)
Thijs
Vandaag drie overheerlijke T-bones op de Weber klaar gemaakt mensen wat een kwaliteit wat een smaak.
product
Review by Thijs / (Geplaatst op 07-09-2013)
Stephan
Nog nooit zo een lekker stuk vlees gegeten! De kilo knaller besteld voor mijn man zijn verjaardag echt een aanrader! ongeveer een half uur a drie kwartier gebakken op middelmatig vuur ondertussen het vet wat bij het bakken vrij komt op de steak gesmeerd supermals! Dit gaan wij vaker bestellen! 5 sterren!
product
Review by Stephan / (Geplaatst op 22-08-2013)
Benno
Eerder de medium en large t-bone steaks besteld deze waren heerlijk! Laatst de small besteld maar deze zijn helaas wat te dun (17 cm) en de kwaliteit van het vlees leek ook wat minder. De small ga ik in ieder geval niet meer bestellen maar de medium+ zeker wel!
product
Review by Benno / (Geplaatst op 11-08-2013)
R&G
De steak van 750 gr zo'n 10 min op onze Gaggenau-grill en je vergeet dat het buiten winter is. Zelden zo'n mals stuk vlees geproeft.
product
Review by R&G / (Geplaatst op 19-12-2012)
Glenn Simmons
Met Vaderdag 6 flinke jongens op de BBQ gelegd.
product
Review by Glenn Simmons / (Geplaatst op 17-06-2012)
Joost de Jong
Lieve kijkbuiskinderen na het eten van een t bone steak heb ik altijd ontwenningsverschijnselen en tel ik de dagen af tot de volgende t bone steak mijn pad kruist. Het blijft een sensatie hoeveel smaak een stukje vlees kan hebben. Beef en Steak ga zo nog jaren door!
product
Review by Joost de Jong / (Geplaatst op 15-05-2012)
Andrew
Op de Weber 2x 1000gr medium-rare gegrild op houtskool volgens B&S recept. Alleen wagyu vet zout en peper gebruikt.
product
Review by Andrew / (Geplaatst op 22-04-2012)
Robert Theunisse
Mijn gasten hebben heerlijk gegeten. Echt een prachtig produkt. Zachtjuicy en smaakvol. Dit BBQ seizoen is met deze T-bones voortreffelijk geopend. Een aanrader!
product
Review by Robert Theunisse / (Geplaatst op 12-04-2012)
Corinne
Ik ben verslaafd aan deze overheerlijke t bone steaks ik heb vandaag mijn bestelling weer mogen ontvangen en ben helemaal happy! Morgen gaan ze weer in de pan. De smaak is super( je proeft rund zoals rund bedoeld is) en ze zijn ook heel erg mals. Beef en steak ga zo door!
product
Review by Corinne / (Geplaatst op 07-03-2012)
Bouke van der Schaaf
De 1 kilo t-bone steak is heerlijk lekker gegaard in een stoofpan en hij blijft lekker mals.
product
Review by Bouke van der Schaaf / (Geplaatst op 15-10-2011)
Caroline Putter
Prachtig sappig mals vlees. Heeft geen opsmuk nodig anders dan wat zout/peper.
product
Review by Caroline Putter / (Geplaatst op 12-09-2011)
Arno
superlekker wow! ik dacht ik neem n keer die van 1 kilo. Ingesmeert met Wagyu vet Cow lick steak rub (Dizzy Pig) erover Enkele uren buiten de koelkast op temperatuur laten komen op de Weber gegaard sappiger kan gewoon niet. Lekkerder heb ik ze nog niet geproefd. 5 sterren
product
Review by Arno / (Geplaatst op 27-08-2011)
Ton en Henny
De T-bones waren weer heerlijk afgelopen weekend van de BBQ op het bord kruidenboter en klaar....
product
Review by Ton en Henny / (Geplaatst op 06-06-2011)
Des Tamerus
De BESTE tot nu toe die ik ooit hebt gegeten. Zelfs in de States heb ik ze niet zo lekker gehad. De smaak hoe het vlees eruit ziet beetje peper en zout maar ook met de rub van B&S verukkelijk!!!
product
Review by Des Tamerus / (Geplaatst op 31-05-2011)
S. Feeleus
Het vlees is van een geweldige kwaliteit. Ook de manier van inpakken en verzenden is op en top verzorgd. Het vlees kwam totaal bevroren binnen ondanks dat de tnt post er een dag mee rondgereden heeft. Zeker voor herhaling vatbaar.
product
Review by S. Feeleus / (Geplaatst op 30-05-2011)
Bastiaa Klooster
15 mannen op bezoek gehad die houden van een bbq. De club die weet dat je in het begin niet te veel moet eten omdat de gemarineerder lam pas als laatste op de bbq gaat. Voor hen heb ik de T-Bone steak besteld. Toch een gokje omdat ik dit niet eerder besteld had en dan meteen 15 grote stukke maar dit pakte geweldig uit. perfecte stukken goed verpakt. Wat een super stuk vlees! Natuurlijk op de Weber (even aanbraden boven de weber kooltjes en daarna de indirecte methode dus niet met de plantenspuit vlammetjes doven). Alleen maar positieve reacties (samen met de angus burger). De Steak en Roas Rub heeft het afgemaakt. Dit doe ik vaker :-)
product
Review by Bastiaa Klooster / (Geplaatst op 27-05-2011)
Peter Bootsma
Vandaag heb ik 30 van deze mooie stukken vlees mogen bereiden op de bbq.
product
Review by Peter Bootsma / (Geplaatst op 21-05-2011)
Deze was lekker. mag wat mij betreft wat dikker zijn
product
Review by / (Geplaatst op 05-05-2011)
Goed op kamertemperatuur zo zonder kruiden (wel wat olie) op de Weber. Gewoon aanhouden wat deze B&S mannen aanraden qua tijd (3+3) en... holy cow this is THE real thing...
product
Review by / (Geplaatst op 27-04-2011)
Jan Zaal
perfectals je weet wat goed is
product
Review by Jan Zaal / (Geplaatst op 15-09-2010)
Jacob Boreel
Werkelijk een top stuk vlees! Wij eten 'm het liefts op z'n Italiaans: insmeren met heel goede olijfolie en bestrooien met verse zwarte peper dichtschroeien op de gloeiend hete Weber daarna de klep er voor ca. 3 minuten op en opdienen met Rucala sla (met een drupje goeie balsamico). Lekker!
product
Review by Jacob Boreel / (Geplaatst op 20-07-2010)
Victor Donninger
Nu al een paar keer de T-bone besteld en van genoten. Klaargemaakt in de pan als op de BBQ. Mijn gasten voor de BBQ waren bijzonder onder de indruk van het lekkere stuk vlees. Dit is een echte aanrader voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en goede eerlijke smaak. Het is nu een standaard stukje vlees in mijn vriezer.
product
Review by Victor Donninger / (Geplaatst op 02-09-2009)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.