- Beschrijving
-
Deze rib eye heeft een prachtige marmering. Door het afmesten van deze melkkoeien krijgt het vlees een mooie vetdooradering. Dit betekent nog meer smaak in het vlees. Een lekkere, dikke steak voor op de BBQ of in de pan.
- Bereiding
-
Bak de steak gedurende 3-4 minuten per kant op hoog vuur. Laat (afgedekt) ongeveer 5 tot 10 minuten rusten. Kruiden naar eigen smaak.
- Recepten
-
-
Rib eye steaks met chili boter en eigengemaakte friet
Lekker gekruide steak met huisgemaakte frites. De kruidenboter is lekker pittig!
-
- Extra informatie
-
Herkomst Nederland Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten Maïs gevoerd Bereidingsmethode Barbecue, Grill voedingswaarde energie: 170kcal, vet: 9,3g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 21,5g - Reviews
-
Klantenreviews 1 item(s)
- Aanrader
-
Mooie volle romige smaak, doet niet onder voor Wagyu!
product
Schrijf uw eigen review