•  
    Vandaag besteld, morgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
Flank Rundvlees

Uruguayaans Grain-Fed Flank Steak

Mooie steaks, perfect voor op de BBQ. Makkelijk te bereiden en snel klaar. Per 2 stuks verpakt.
Herkomst: Uruguay Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC
€ 14,99 Incl. BTW
Artikelnummer: 4780

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Vandaag voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving

De Bavette Flanchette oftewel flank steak is een platte steak met een hele lange draad. Bij het snijden is het heel belangrijk dat er dwars op deze draad gesneden wordt. De flank steak  kent een zeer fijne marmering en is hierdoor heerlijk om als steak te eten. De bereiding kunt u zowel op de BBQ als in de keuken volbrengen.

De Urguayaanse runderen krijgen graan gevoerd. Hierdoor krijg je een nog mooiere marmering. Deze lijntjes zijn intramusculaire vetten die tussen het spierweefsel gaan zitten. Hierdoor ontstaat er een ongeëvenaarde smaak. De bavette is prachtig om in zijn geheel te bereiden. Mooi van structuur én mooi van smaak.

Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!

Zin in een snelle, makkelijke, maar vooral heerlijke Flank Steak op een broodje? Pitmaster X heeft een mooi recept voor u:

Recepten
Extra informatie
Herkomst Uruguay
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten 100 Dagen graangevoerd
Bereidingsmethode barbecue
Reviews

Klantenreviews 2 item(s)

Gewoon niet doen
Slecht, heb deze tegen beter weten in 3x gekocht, en het was 3x niets..0% marmering, misschien wel geschikt om te stoven..
product
Review by Frank / (Geplaatst op 12-05-2017)
Mike
De flanksteak is echt heerlijk Ik heb de Uruguayaans Grain-Fed Flank Steak genomen en Vinkenlap op zijn Amerikaans als recept genomen en daar iets vanaf geweken omdat ik deze ooit al eerder heb gemaakt. De rode wijnazijn vervangen door rode wijn (ik heb Rioja gebruikt) en een klein scheutje witte azijn. Dan in de zak geen twee maar 8 uur laten marineren en om de twee uur de zak even omkeren.4 minuten per kant is zat voor medium rare.
product
Review by Mike / (Geplaatst op 14-02-2016)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.1, gebaseerd op 11645 beoordelingen.