•  
    Vandaag besteld, morgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.

Flat iron

Flat iron

Hoe de sukade een flat iron steak werd

De flat iron steak heeft een veelzijdige achtergrond. Het sukadestuk van het rund kennen we als suddervlees. Tot iemand ontdekte dat de sukade, van een mooi vleesrund zoals bijvoorbeeld de Black Angus, heel geschikt is om te grillen. En dat noemen we een flat iron steak. Het heet 'flat iron' omdat het een plat stuk is van 1,5 tot 2 centimeter dik. En met een beetje fantasie doet het denken aan een strijkijzer. De slager moet het stuk anders snijden omdat er een zeen in het sukadestuk zit. Deze zeen wordt weggesneden, om vervolgens de flat iron steak over te houden.

De flat iron steak is zeer mals

De flat iron steak is geweldig mals en het kan zich meten met de mooiste biefstukken. Het stuk is minder bekend dan de bekende rib eye steaks of entrecote steaks en daarom ook goedkoper. Voor de liefhebber des te meer reden om juist dit stuk te nemen in plaats van de geijkte biefstuk van de haas of rib eye steak.

Bestel uw flat iron steak online

U kunt uw flat iron steak gemakkelijk online bestellen bij Beef&Steak. Wanneer u vóór 16.15 uur bestelt, heeft u het morgen al vers in huis. Voor vragen of voor meer informatie kunt u terecht bij onze klantenservice. Deze kunt u bereiken via de chatfunctie of door te bellen naar (0172) 577 147. Wij helpen u graag.

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.