Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Hertenhaas

Artikelnummer: 1814

Niet op voorraad





Zachte haas van het hert. Per 1-3 stuks verpakt
  • Niet tevreden, geld terug garantie
  • Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
  • Gratis verzending in NL v.a. €75,-
  • 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Over dit product

HERTENHAAS

  • Zachte haas van het hert
  • Prachtig donkerrood vlees
  • Uitermate geschikt om als biefstuk klaar te maken
  • Ook een aanrader op de BBQ

Wil je een prachtig, zacht stukje vlees proberen? Ga dan voor de Hertenhaas!

PRACHTIG DONKERROOD VLEES

Hertenvlees is al zacht, het haasje is nog veel zachter. Prachtig, donkerrood vlees. De haasjes zitten per twee stuk verpakt. Ze zijn schoongemaakt en alleen het zilvervliesje zit er nog op. De prachtige product is uitermate geschikt om als biefstuk klaar te maken maar ook op de BBQ een aanrader.

HERTENHAAS MET BLAUWE BESSENSAUS

Dennis "NOSKOS" van Koutrik van BBQ-NL heeft een wel heel mooi recept met deze hertenhaas. Bekijk deze hier: Hertenhaas met blauwe bessensaus.

Bij BEEF&STEAK kun je een heerlijke Hertenhaas kopen. Ga voor dit prachtig, zachte stukje vlees en geniet van deze delicatesse van het hert. 

Bereiding

Ingrediënten:- Hertenhaas- Zout en peper naar smaak- Olijfolie- Verse kruiden zoals tijm, rozemarijn en knoflook (optioneel)- Boter (optioneel, voor het braden)Bereidingswijze:1. Haal de hertenhaas ongeveer 30 minuten voordat je gaat koken uit de koelkast, zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen.2. Dep de hertenhaas droog met keukenpapier en breng deze op smaak met zout en peper.3. Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voor extra smaak kun je ook een klontje boter toevoegen aan de pan.4. Bak de hertenhaas aan alle kanten goudbruin in de verhitte pan. Dit duurt ongeveer 2-3 minuten per kant. Als je ervoor kiest om verse kruiden zoals tijm, rozemarijn en knoflook te gebruiken, voeg ze dan toe aan de pan voor extra smaak.5. Zet het vuur lager en laat de hertenhaas nog 4-5 minuten bakken voor een medium-rare kookresultaat. Als je de hertenhaas liever meer doorbakken hebt, laat het dan iets langer in de pan.6. Gebruik een vleesthermometer om de interne temperatuur van de hertenhaas te controleren. Voor een medium-rare kookresultaat moet de interne temperatuur ongeveer 57-60°C zijn. Voor medium doorbakken is de temperatuur ongeveer 63-66°C.7. Haal de hertenhaas uit de pan en laat het rusten, losjes afgedekt met aluminiumfolie, voor ongeveer 5-10 minuten. Dit helpt de sappen in het vlees te herverdelen, waardoor het extra sappig en mals wordt.8. Snijd de hertenhaas in plakken en serveer hem met bijgerechten zoals aardappelpuree, geroosterde groenten of een lekkere rode wijnsaus.Hertenhaas heeft van nature weinig vet en is daarom het lekkerst als het niet te lang wordt doorbakken. Met deze bereidingsinstructies moet je een heerlijke hertenhaas kunnen bereiden om van te genieten. Eet smakelijk!

Meer Informatie
Herkomst Nieuw-Zeeland
Ingrediëntendeclaratie 100% hert
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Bereidingsmethode Barbecue, Hot & Fast, Grillen
Soort Wild
SKU 1814
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Hertenhaas
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Vaak samen gekocht
bourgondische-ham
Livar Varkensvlees
ca. 1000 gram
€ 27,95
ierse-bavette
Iers Rundvlees
ca. 1400 gram
€ 44,79
Hele Gildehoen Kip
Wellfoort Farms
€ 10,95
iberico-spies-adobado
Iberico Varkensvlees
ca. 300 gram
€ 9,95
usa-picanha
Black Angus Rundvlees
ca. 1700 gram
€ 101,95
Wagyu-Bavette
Wagyu Rundvlees
ca. 500 gram
€ 38,99
noorse-zalmfilet-met-vel-gaar
Vis, Schaal- en Schelpdieren
ca. 1400 gram
€ 48,99
iberico-abanico
Iberico Varkensvlees
ca. 500 gram
€ 19,99
€ 16,99
boston-butt-heijdehoeve
Varkensvlees
ca. 1750 gram
€ 28,95
wagyu-biefstuk
Wagyu Rundvlees
ca. 125 gram
€ 9,99

Gerelateerde producten



Big Belly Jacques
€ 4,29
Trulli-wijn
€ 11,95