Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Rib eye

Rib eye

Ribeye is één van de meest populaire biefstuksoorten op de markt. Dit stuk vlees is eenvoudig te bestellen via BEEF&STEAK. 

... Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kwaliteitsvolle rib eye

Bij onze online slager tref je diverse soorten heerlijk vlees aan van de beste kwaliteit. Je bent slechts enkele klikken verwijderd van het beste vlees dat je ooit hebt geproefd!


Kwaliteitsvolle rib eye

Bij BEEF&STEAK kun je de lekkerste ribeye kopen van de hoogste kwaliteit. Maar wat is rib eye eigenlijk? Het is één van de beste steaks op de markt. Het is afkomstig van de bovenste ribben van het rund, en wordt vaak verkocht als prime rib of standing rib roast. Het vlees tussen de ribben wordt gebruikt voor de ribeye, een botloze steak die het beste gegrild of gebakken kan worden. Als je op zoek bent naar het lekkerste stuk, dan ben je bij BEEF&STEAK aan het juiste adres.


Ons vlees is altijd vers en van de hoogste kwaliteit. Je kunt bij ons eenvoudig online bestellen en profiteren van onze snelle levering. Of je nu een gezellige barbecue hebt met vrienden of familie, of gewoon lekker thuis wilt genieten van een heerlijke maaltijd, met onze rib eye zit je altijd goed. Bestel nu en laat je verrassen door de smaak en kwaliteit van onze ribeye!


Rib eye bereid

Voor de echte vleesliefhebber

Rib eye staat bekend om zijn smaakvolle en malse vlees. Bij BEEF&STEAK kun je eenvoudig rib eye kopen van de hoogste kwaliteit. Het is een heerlijke steak die afkomstig is van de ribben van het rund. De ribben van het rund worden gesneden en het vlees tussen de ribben vormt de rib eye. Deze steak staat bekend om zijn volle smaak, malsheid en goede marmering. De marmering in het vlees zorgt ervoor dat het vlees sappig blijft en vol van smaak is.


Hoe wordt rib eye bereid?

Het wordt het beste bereid op de grill, in de oven of in de pan. Voordat je het vlees gaat bereiden is het belangrijk om het vlees op kamertemperatuur te laten komen en eventueel te marineren. Een marinade kan zorgen voor extra smaak en malsheid. Nadat het vlees op kamertemperatuur is kan het gebakken worden. Het is belangrijk om het vlees niet te lang te bakken, zodat het lekker mals blijft. De perfecte bereidingstijd hangt af van de dikte van het vlees en de gewenste gaarheid. Over het algemeen wordt ribeye medium-rare of medium gebakken.


Beste gerechten met rib eye

Rib eye is een veelzijdige steak die zich goed leent voor verschillende gerechten. Zo kun je hem in zijn geheel bereiden als een mooie roast, maar je kunt hem ook in stukken snijden en gebruiken voor een smakelijke steak sandwich. Een klassieke bereiding is met aardappelen, groenten en een saus zoals béarnaise saus of champignonroomsaus. Ook is het heerlijk om te serveren bij een barbecue of als onderdeel van een uitgebreid diner.


Rib eye met pesto

Rib eye kopen bij BEEF&STEAK

Bij BEEF&STEAK kun je eenvoudig ribeye kopen van de hoogste kwaliteit. Het vlees wordt zorgvuldig geselecteerd en bereid, zodat jij altijd verzekerd bent van een lekker en mals stuk vlees. Het is mogelijk om online te bestellen en het vlees wordt vers bij jou thuis geleverd. Je kunt bij BEEF&STEAK ook terecht voor vele andere soorten premium vlees, waaronder bavette, picanha, ossenhaas, biefstuk en meer.


Een rijke smaak en zachte textuur

Het vlees is mooi doorregen met vet, waardoor het een rijke smaak heeft. Het spierweefsel wordt niet veel gebruikt omdat de koe dit gebied niet veel beweegt, waardoor het vlees mooi en mals is. Ribeye steaks nemen vaak de hele plaat in beslag, waardoor ze een spectaculaire maaltijd vormen. Bij BEEF&STEAK kun je rib eye vlees bestellen voor het hele gezin wanneer er een feestje of een diner is.


Bij een gerenommeerde slager als BEEF&STEAK bestellen is de beste optie omdat je dan zeker een premium kwaliteit stuk vlees ontvangt.


Bestel nu rib eye vlees bij BEEF&STEAK en geniet van de sappige smaak van dit heerlijke stuk vlees! Ons vlees is vers en van de beste kwaliteit. Bestel nu online en geniet van onze snelle levering bij jou thuis. Probeer onze rib eye steaks en maak er een fantastische maaltijd van voor het hele gezin.


De malsheid van het vlees

Het vlees heeft een goede marmering van vet, waardoor het een sappige en smaakvolle steak is. Bij BEEF&STEAK kun je eenvoudig online ribeye steak bestellen van de beste kwaliteit. Ons vlees is afkomstig uit onze eigen slagerij en wordt zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en versheid.


Het is niet alleen een heerlijke steak voor een gezellig diner thuis, maar kan ook worden gepresenteerd als een standing rib roast voor speciale gelegenheden. Door de uitstekende presentatie en de mogelijkheid om veel mensen te voeden, is dit een populaire keuze onder thuiskoks.


Bij BEEF&STEAK ben je verzekerd van de beste kwaliteit en versheid

Daarnaast bieden wij een breed scala aan vleesopties voor verschillende smaken en voorkeuren. Ga je voor meerdere opties en ben je op zoek naar een entrecote of t-bone steak? Wij hebben het allemaal in huis.


Ribeye vlees is een goede bron van proteïne en ijzer, en zink?

Naast de smaakvolle en malse eigenschappen, heeft ribeye steak ook veel voedingsvoordelen. Het heeft significante niveaus van omega-3 vetzuren, die gunstig zijn voor de groei en ontwikkeling van het lichaam, evenals voor het hart, de huid en het haar. Het is zwaar in vet, dus het is het beste om het af en toe te eten.


Kortom, als je op zoek bent naar de beste kwaliteit, dan ben je bij BEEF&STEAK aan het juiste adres. Bestel vandaag nog online en geniet van de heerlijke smaak van deze populaire steak!