•  
    Vandaag besteld, morgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
Rosbief

Rosbief

Rosbief

Echt Hollands braadstuk

Een rosbief is een echt Hollands braadstuk. Waar de Engelsen vele 'roasts' kennen, hebben we in Nederland al heel lang de rosbief, of 'roast beef'. En dat is een heerlijk braadstuk.

De rosbief kan van verschillende delen van het rund afkomstig zijn. Zo wordt rosbief gesneden van de dunne lende, het staartstuk, de platte bil of de ‘muis’ van het rund. Bij Beef&Steak wordt de rosbief gesneden van de achtermuis, het mooiste stukje voor een rosbief.

Rosbief is mager vlees dat rood wordt gegeten. Dat maakt de bereiding heel eenvoudig, je hoeft alleen de buitenkant aan te braden en dat kun je doen op de barbecue maar ook in de oven.

Je gaart een rosbief altijd in zijn geheel. Alleen een beetje zout vooraf en peper achteraf is ruim voldoende. Gebruik een garingstemperatuur van 160 graden en gaar het stuk tot een kerntemperatuur van maximaal 50 graden celsius. probeer één van onze recepten.

Even aanbraden

Een rosbief laat je lekker rood van binnen. Even flink aanbraden en na laten garen en je heb iets heerlijks op tafel. Hou je wat over? Geen probleem, de volgende ochtend kan het gewoon dun gesneden op de boterham.

Meer weten?

Wilt u meer weten over rosbief? U kunt ons bereiken op het telefoonnummer: 0172-577 147, stuur ons gerust een e-mail via info@beefensteak.nl of neem contact op met één van onze slagers via de chatfunctie.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.