•  
    Vandaag besteld, morgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
Pre mium
Rib Eye Rundvlees

USA Grain-Fed Bone-in Rib Eye

Juicy and tender bone-in rib eye. Grain-fed in 100 days for even more flavour.
Herkomst: USA Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

€ 44,95 Incl. BTW
- +
€ 44,95 Incl. BTW
Artikelnummer: 5161

Beschikbaarheid: Op voorraad

Vandaag voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving

The closer to the bone, the sweeter the meat. Something with is so right for this marvelous piece of meat. The Bone-in Rib Eye, or Cote de Boeuf, is cut from the most tender piece of the rib eye. A 7-bones impressive roast which we cut into nice steaks.

A perfect steak to impress your friends or keep it all for yourself. The really well marbled meat gives a nice, juicy flavour and a incredible tenderness. You only need some fresh ground peper and salt, nothing more.

A example for smoking this Bone-in Rib Eye on a ProQ smoker is possible as well. Lear here how to do this:

Recepten
Extra informatie
Herkomst USA
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten Graangevoerd
Bereidingsmethode barbecue, Oven, Grill
Reviews

Klantenreviews 6 item(s)

Jeffrey S.
Vandaag heerlijke cote boeuf gemaakt van jullie! Langzaam en indirect op temperatuur gemaakt en toen de vlam erin!
product
Review by Jeffrey S. / (Geplaatst op 11-11-2015)
Dennis
geroosterd op de webereven laten rusten en dan aansnijdenheerlijk!!!!
product
Review by Dennis / (Geplaatst op 23-08-2015)
Ben & Jeanette
Na bestelling volgende dag in huis. Prima verpakt. Kan niet beter. Prachtig stuk van 1000gram. Bot is ongeveer 10% mooi gemarmerd. Dit stuk op de Bigg Green Egg op hoog vuur(220C) beide zijden 2*3min/15sec zodat er aan elke zijde een mooi ruitjespatroon ontstaat. Daarna ingepakt in folie en laten rusten tot een kerntemperatuur van 52graden (tijdsduur ongeveer 75 minuten). Daarna gerookt zout en wat peper toegevoegd en smullen maar. Geweldige smaak. Op naar de volgende bestelling.
product
Review by Ben & Jeanette / (Geplaatst op 10-09-2013)
Joop Teiwes
Als ik het kon zou ik een 10 geven voor dit stuk vlees wat een heerlijkheid wat een smaak. Van mijn leven nog nooit z'n lekker stuk vlees gegeten.
product
Review by Joop Teiwes / (Geplaatst op 08-05-2013)
jsn
The 1.7 kilo version: cover with salt sear for 3 minutes each side on stove top on medium high: 25 minutes in the oven at 180 turning once rest for 10 minutes = perfect!
product
Review by jsn / (Geplaatst op 01-07-2012)
Erik
Prachtig stuk vlees: mooi gemarmerd en hele fijne smaak. Ik heb het stuk traag gegaard in de oven (10u op 65
product
Review by Erik / (Geplaatst op 30-01-2012)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.1, gebaseerd op 12386 beoordelingen.