•  
    Vandaag besteld, overmorgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
Schenkel Varkensvlees

Wroetvarken Hammetje

Een prachtige ijsbeen ham of hammetje met zwoerd. De enige echte basis voor het recept 'Schweinshaxen'.
Herkomst: Nederland Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC
€ 9,95 Incl. BTW
Artikelnummer: 1136

Beschikbaarheid: Niet op voorraad


Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving

Heerlijke Hollandse Jambonneau van het Wroetvarken. Jamboneau, ook wel Porck Hock genoemd, is perfect om te bereiden in de oven, maar bereiden op BBQ is toch wel het lekkerst. De ham is heerlijk zacht van binnen en heeft een zeer verfijnde marmering. Deze marmering zorgt voor een absolute smaaksensatie. De jamboneau weegt ca. tussen de 1250- en 1750 gram, perfect voor als u gasten krijgt!

Beef&Steak vindt dierenwelzijn erg belangrijk. Uiteraard vanwege de kwaliteit van leven voor het varken, maar ook vanwege de smaak van het vlees. Dieren die weinig stress hebben ervaren produceren beter vlees. Wroetvarkens kunnen heerlijk bewegen en leven op een fijnere ondergrond dan veel andere varkens. Hierdoor ervaren zij bijna geen stress. Dat proeft u terug in het vlees van Beef&Steak.

Contact
Voor vragen of voor extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!

De mannen van Fire&Food hebben een heerlijk recept met dit mooie stukje varkensvlees. Bekijk het filmpje hier:

Recepten
Extra informatie
Herkomst Nederland
Ingrediëntendeclaratie 100% varkensvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Niet gerijpt
Manier van afmesten Niet van toepassing
Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Dutch Oven
Reviews

Klantenreviews 1 item(s)

Heerlijk zacht vlees!
Top stukje vlees voor op de BBQ

Na 48 uur in de pekel
3.5 liter water
200 gram zout
100 gram bruine suiker
5 kruidnagels
5 jeneverbessen
2 rode uien gesnipperd
5 teentjes knoflook
1 theelepel zwarte peper
1 theelepel paprika poeder
1 theelepel majoraan

Indirect op de Weber BBQ voor 3 uur tot een kern temperatuur van 80 graden celcius

Daarna op direct vuur het zwoerd knapperig gemaakt!

10 minuten laten rusten en aangesneden!

Heerlijk zacht vlees!
product
Review by Arjan / (Geplaatst op 18-10-2016)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 12664 beoordelingen.