•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Spareribs groothandel

Spareribs groothandel

Voor een gezellige avond met eten en drinken met vrienden, zou het toch ideaal zijn wanneer u spareribs kunt bestellen bij een groothandel? Bij Beef&Steak kan het! Als vleesliefhebbers kunnen wij ons natuurlijk geen echte online slagerij noemen zonder spareribs aan te bieden. En dat doen we dan ook in verschillende soorten en maten. Als groothandel kunnen wij u zelfs een doos met 10 kg van de beste Duitse of Spaanse spareribs leveren. Dat wordt een avondje om naar uit te kijken!

Spareribs groothandel die nét een stapje verder gaat

Wat ons onderscheidt van een andere spareribs groothandel, is dat wij voor onze klanten graag wat extra’s doen. Zo is niet alleen onze levering erg snel, maar hebben wij een zeer ruim assortiment met unieke spareribs van topklasse. Daarnaast staan we ook klaar voor mensen die advies en tips willen over de bereiding van de spareribs.

Snelle levering dankzij deze spareribs groothandel

Wanneer u vóór 16.15 uur bij ons uw bestelling plaatst, heeft u deze de volgende dag al in huis. Zo hoeft u niet lang te wachten voor u aan de slag kunt met de bereiding van de spareribs. Wilt u graag wat advies of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem dan contact op. Dit kan door te bellen naar (0172) 577 147.

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 0, gebaseerd op 13921 beoordelingen.