Iberico Belly Ribs

Real USA-style spareribs of Iberico De echte USA style spareribs van het Ibericovarken.
Origin: Spain Storage condition: Frozen ≤ -18ºC

* Required Fields

€28.59 Incl. VAT
- +
€28.59 Incl. VAT
Article number 4217

Availability: In stock

Description
Real spareribs are belly ribs. Bigger and firmer. The belly ribs of iberico are extraordinary and packaged per rib. The ribs are extra meaty and contains a nutty flavor. Hereby is additional marinade not necceassary.
Recipes
  Additional information
  Herkomst Spain
  Ingredients 100% pork
  Allergie Allergen-free, Gluten-free, Lactose-free, MSG-free, Nuts-free
  Storage Frozen ≤ -18ºC
  Aging Aged
  Fattening Not applicable
  Cooking method Barbecue, Oven
  nutricional value No
  Reviews

  Customer Reviews 6 item(s)

  Matthijs
  Klaargemaakt volgen memphis style bbq recept http://www.24kitchen.nl/recepten/spareribs-memphis-style/ was echt fantastisch!!!
  products
  Review by Matthijs / (Posted on 7/12/2014)
  The pitmaster
  Goede ribs! Op laag vuur gerookt op de bbq volgens een recept van de BBQ pitboys. Ik dacht aan 3 kilo wel genoeg te hebben voor 4 volwassenen en twee kinderen... volgende keer meer bestellen.
  products
  Review by The pitmaster / (Posted on 7/15/2013)
  Ren
  Vandaag een rib van ruim 1600 gram op de WSM bereid. 3-2-1 methode. Ingesmeerd met vooral peper en zout. Ook nog een beetje parikapoeder knoflookpoederuienpoeder en basterdsuiker. Eerst bijna 3 uur gerookt met stukjes hout van eikenhouten wijnvaten. Vervolgens 2 uur in folie met wat appelsap. Uit de folie en weer terug op de WSM ingesmeerd met wat Stubbs Honey Pecan. Beste ribs ooit. Wat een smaak. Volgende keer wel iets korter vlees viel van bijna de botten af
  products
  Review by Ren / (Posted on 11/17/2012)
  rene
  Nou ik heb ze gemaakt op de 3-2-1 methode. Ze waren perfect 3 stuks gedaan en alles was op.Ik weet dat ik ze de volgende keer weer besteld.
  products
  Review by rene / (Posted on 11/3/2012)
  robert de jonge
  Lekker buikribs! Na wat schoonmaak werk en losse stukken vlees verwijderd te hebbenhielt ik de ribs met vlees over. Met de b&s ribrub ingewreven toen 2 uurtjes de koelkast in. De bbq met deksel alvst aangezet op +/- 100 gr celsius. De ribs uit de koelkasten toen met basterdsuiker ingesmeerd en op de bbq gelegt.en niet onder het vuur maar ernaast en deksel dicht. Om het uur ingesmeerd met mix van appelsapazijnmosterd en ribrub.En 5 uren later van de bbq afgehaald...resultaat: Super lekkere ribs met veel vlees eraan!!Mals maar met lichte bite en de smaak was om te watertanden.volgende keer maar weer bestellen. gr robert de jonge
  products
  Review by robert de jonge / (Posted on 9/2/2012)
  Robert&Esther
  Geweldige spareribs heerlijk. Gekookt in bouillon knoflook en ui. Hierna marinade van honing gember ketjap peper/zout en wat Italiaanse vleeskruiden YAMMIE:)
  products
  Review by Robert&Esther / (Posted on 3/4/2012)

  Write Your Own Review

  How do you rate this product? *

   
  1 1 star
  2 2 star
  3 3 star
  4 4 star
  5 5 star
  products

  You may also be interested in the following product(s)

  Looking for something special?

  We would love to help you.