Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

BBQ Workshop

BBQ Workshop

BBQ workshop

Leer barbecueën van een pitmaster. Of je nu beginner bent of gevorderd, er is een geschikte workshop te vinden.

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
bbq-workshop-op-maat
ca. 1 gram
per pagina

Ontdek de kunst van het grillen met een BBQ Workshop van BEEF&STEAK!

Beef & Steak, een ware pionier in de wereld van het barbecueën, heeft zijn passie en expertise vanaf het allereerste begin gedeeld door middel van workshops. Ze besloten als eerste in Nederland om deze ervaring te delen. Deze unieke ervaringen begonnen op de boerderij, waar menig barbecue-enthousiasteling de fijne kneepjes van het vak leerde. Deze aanpak heeft een cruciale rol gespeeld in het verspreiden van de barbecuecultuur door heel Nederland, wat heeft bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van Beef & Steak.


Enthousiasme van bedrijven en particulieren

Of er nou bedrijven bij ons langskwamen als uitje om te leren bbq-en in een team setting of een groep particulieren die gewoon houden van het bereiden van lekker vlees, we merkten groot enthousiasme voor het concept van onze workshops. Ook omdat de insteek zo praktisch is, meer dan tweederde van nederland heeft thuis een BBQ staan, dus wat extra tips en tricks zijn blijkbaar goed op zijn plaats.


Workshops en COVID

Door de jaren heen, parallel aan deze groei waarbij Beef & Steak is verhuisd naar een nieuw bedrijfspand, heeft Beef & Steak besloten om de workshops op de boerderij stop te zetten en de boerderij te verkopen. Deze beslissing kwam voor een deel door de wens om andere aspecten van de onderneming verder te ontwikkelen. De onverwachte uitdagingen die de coronapandemie met zich meebracht, zorgden voor een extra obstakel, waardoor workshops een tijdlang naar de achtergrond verdwenen.


Nieuwe locatie

Nu, met een frisse blik op de toekomst, is Beef & Steak meer dan ooit tevoren klaar om de draad weer op te pakken met de workshops. Het doel is om de best mogelijke inrichting te vinden die recht doet aan de kwaliteit en het plezier van onze barbecueworkshops. Terwijl we vol enthousiasme werken aan deze nieuwe fase, die ergens op ons nieuwe bedrijfsterrein zal plaatsvinden, willen we onze gewaardeerde klanten en fans graag betrekken bij elke stap die we zetten.


Schrijf je vandaag nog in!

Wil je als eerste horen over onze toekomstige plannen, nieuwe locaties voor onze workshops, en andere spannende ontwikkelingen? Zorg dan dat je ingeschreven staat voor onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en mis je geen enkele kans om je barbecuevaardigheden naar een hoger niveau te tillen met Beef & Steak. Samen maken we van elke barbecue een onvergetelijke ervaring!