Tournedos

Tournedos

(1) Review (s) |

Tournedos

Beef & Steak is dé online slager waar u een zeer breed en divers assortiment met tournedos van de hoogste kwaliteit kunt kopen. Als slager zijn wij ons bewust van onze producten en kopen we alleen tournedos en ander vlees in bij leveranciers die hun dieren met respect behandelen. Voor echte kwaliteit en gemak bestelt u bij ons.

Malse tournedos online kopen

De tournedos is het meest zachte stukje vlees van het rund. Het wordt gesneden van het middelste gedeelte van de ossenhaas. De ossenhaas is zo zacht omdat het een spier is die geen werk verricht. Het is namelijk de spier die er voor zorgt dat men rechtop kan lopen.

De smaak van tournedos

De tournedos kenmerkt zicht door de mooie ronde vorm, fijne structuur en egale kleur. Het vlees is meestal erg mager en daarom ook erg geliefd. Omdat het mager vlees is heeft het weinig smaak van zichzelf. Alleen bij echte vleesrassen zit er een mooie eigen smaak aan. Omdat de tournedos weinig smaakt heeft wordt het in restaurants vaak geserveerd met een saus of jus naar keuze.

Iedere tournedos is anders

Beef&Steak biedt diverse tournedos aan die u kunt kopen van échte vleesrunderen. De tournedos heeft dus smaak van zichzelf. Grill de tournedos om en om op hoog vuur, laat even rusten en u kunt genieten van een smakelijke steak. Een beetje peper en zout is voldoende!

Uw vlees eenvoudig en snel besteld

Weet u al precies welk tournedos u wilt kopen? Plaatst uw bestelling in het online winkelmandje en reken eenvoudig af via iDeal, MasterCard, Visa of PayPal. Plaats uw bestelling vóór 11:00 uur en geniet dezelfde avond al van uw vlees van absolute topkwaliteit. Wij vertellen u graag over de diverse mogelijkheden van ons vlees en hoe dit bij u aan huis bezorgd wordt. Voor verdere vragen zijn wij telefonisch bereikbaar via 0172-577147.

Set Descending Direction

2 Item(s)

Looking for something special?

We would love to help you.