•  
  Choose your own delivery date
 •  
  Call (0172) 577 147.
 •  
  Free shipping (Netherlands) from € 70,-
 •  
  Chat live with us.

Sous-Vide

Sous-Vide

Sous-vide is het voorgaren van het product in heet water, waar je gebruikt maakt van een vacuum verpakking. De verpakking met het vlees erin plaats je in een waterbad wat gedurende een bepaalde periode een stabiele temperatuur moet hebben.

Sous-Vide verpakking

Het is bij sous-vide garing heel belangrijk dat het plastic van sterke kwaliteit is en dat het product goed vacuum verpakt zit. De verpakking die Beef&Steak gebruikt is sterk genoeg voor deze sous-vide bereiding. Let wel op dat het product goed vacuum zit. Bij het transport of opslag thuis in de vriezer kan dit soms lek raken zonder dat u dit ziet of in de gaten heeft.

Welke producten zijn geschikt voor Sous-Vide garing?

Eigenlijk alles! Bij deze manier van bereiding bouw je de kerntemperatuur heel geleidelijk op. Je gebruikt uiteindelijk de grill of barbecue alleen voor het laatste stapje. Dus of je nu riblappen gebruikt voor een stoofpotje of een rib eye steak, alles is mogelijk bij sous-vide bereiding.

Meer weten over Sous-Vide

Bij Beef&Steak weten ze alles over sous-vide. Vraag gerust een van onze medewerkers naar de mogelijkheden, tips of recepten. Wij zijn per e-mail te bereiken via service@beefensteak.nl of per telefoon via 0172-577147.

Set Descending Direction

10 Item(s)

Looking for something special?

We would love to help you.