•  
    Choose your own delivery date
  •  
    Call (0172) 577 147.
  •  
    Free shipping (Netherlands) from € 70,-
  •  
    Achteraf betalen (Klarna)
Flank Pork

Pork Belly Burnt Ends Pakket

Pork Belly Burnt Ends, wie kent ze niet? Als je dit niet kent, heb je echt wat lekkers gemist de laatste jaren. Langzaam gegaarde en gerookte stukjes varkensbuik met je favoriete rub. Daarna nog even gesmoord in een pannetje met heerlijke BBQ saus voor een pittige of zoete twist. Smullen!

Dit pakket bevat alles om dit zelf helemaal na te maken! De groente moet je er even bij verzinnen of maak gewoon eens lekkere Aardappel-Courgette koekjes! Als je alles in dit pakket bestelt, ontvang je ook nog eens 10% korting op alle ingredienten!. Bij het bestellen kun je kiezen uit zoete en pittige sauzen, je kunt zelf aangeven wat je voorkeur heeft.

Pittig: dan kies je voor Cowtown "Night of the Living" of Smokey Goodness Holy Smoke That's Hot

Alle overige sauzen die je kunt kiezen zijn zoete en uitermate geschikt om je pork belly burnt ends lekker zoet te maken! Eet smakelijk.

Origin: Holland Storage condition: Frozen ≤ -18ºC

* Required Fields

€0.00

Normale prijs: €0.00

Incl. BTW
- +

From: €40.38

To: €60.14

€0.00

Normale prijs: €0.00

Incl. BTW
Article number 3023

Availability: In stock

Kies zelf je leverdag
Add €70 to your order for free shipping
Description
Alles in één pakket om thuis de lekkerste burnt ends te maken. Ideaal als snack of lunch.
Bereiding

Zorg dat de temperatuur van de barbecue/smoker tussen 110°C en 130°C staat voor indirect bereiden

Voeg 2 a 3 kersen chunks toe voor de rooksmaak

Haal het buikspek uit de verpakking en snij deze in blokjes

Kruid deze met de rub

Doe de blokjes in een ovenvaste schaal of op een verhoging en plaats deze op de barbecue/smoker

Rook het geheel zo’n 2 tot 2½ uur

Neem een aluminium pan en voeg de gerookte blokjes buikspek toe

Voeg de bruine suiker en de honing toe

De plakjes boter hier en daar tussen de blokjes stoppen

Bedek de pan met aluminiumfolie en zet deze terug op de barbecue /smoker en laat het nog een uur tot 1½uur garen totdat het lekker mals is.

Giet het vocht uit de pan in een schaaltje en voeg de sauce , appelsap en gelei toe

Meng het geheel en laat nog circa 5-10 minuten doorgaren

Recipes
    Additional information
    Herkomst Holland
    Ingredients No
    Allergie zie ingrediënten
    Storage Frozen ≤ -18ºC
    Aging Not applicable
    Fattening Not applicable
    Weight No
    nutricional value No
    Reviews

    Write Your Own Review

    How do you rate this product? *

     
    1 1 star
    2 2 star
    3 3 star
    4 4 star
    5 5 star
    products

    You may also be interested in the following product(s)

    Looking for something special?

    We would love to help you.