Iberico Belly Ribs
Item number: 4217
4,0
In stock
calcPageSize())"
/>
calcPageSize())"
class="non-bundle absolute inset-0 object-center w-full "
:class="{ 'cursor-pointer': !fullscreen, 'object-contain': fullscreen, 'object-cover': !fullscreen }"
:loading="active!==index ? 'lazy' : 'eager'"
:src="fullscreen ? image.full : image.img"
x-show.transition.opacity.duration.500ms="active===index"
/>
calcActive())">
€35.19
Real USA-style spareribs of Iberico
De echte USA style spareribs van het Ibericovarken.
- Not satisfied? Money-back guarantee!
- Order before 11:00 AM for same day delivery
- Free delivery in NL for orders above €89
- 9,3 review score out of 19.485 reviews
About this product
Real spareribs are belly ribs. Bigger and firmer. The belly ribs of iberico are extraordinary and packaged per rib.
The ribs are extra meaty and contains a nutty flavor. Hereby is additional marinade not necceassary.
More Information
Provenance | Spain |
---|---|
Ingredients | 100% pork |
Storage | Frozen ≤ -18ºC |
Aging | Not aged |
Diet | Grass and Grains |
Sort | Iberico Pork |
SKU | 4217 |
Reviews
Matthijs
July 2014
Matthijs
Klaargemaakt volgen memphis style bbq recept http://www.24kitchen.nl/recepten/spareribs-memphis-style/ was echt fantastisch!!!
The pitmaster
July 2013
The pitmaster
Goede ribs! Op laag vuur gerookt op de bbq volgens een recept van de BBQ pitboys. Ik dacht aan 3 kilo wel genoeg te hebben voor 4 volwassenen en twee kinderen... volgende keer meer bestellen.
Ren
November 2012
Ren
Vandaag een rib van ruim 1600 gram op de WSM bereid. 3-2-1 methode. Ingesmeerd met vooral peper en zout. Ook nog een beetje parikapoeder knoflookpoederuienpoeder en basterdsuiker. Eerst bijna 3 uur gerookt met stukjes hout van eikenhouten wijnvaten. Vervolgens 2 uur in folie met wat appelsap. Uit de folie en weer terug op de WSM ingesmeerd met wat Stubbs Honey Pecan. Beste ribs ooit. Wat een smaak. Volgende keer wel iets korter vlees viel van bijna de botten af
rene
November 2012
rene
Nou ik heb ze gemaakt op de 3-2-1 methode. Ze waren perfect 3 stuks gedaan en alles was op.Ik weet dat ik ze de volgende keer weer besteld.
robert de jonge
September 2012
robert de jonge
Lekker buikribs! Na wat schoonmaak werk en losse stukken vlees verwijderd te hebbenhielt ik de ribs met vlees over. Met de b&s ribrub ingewreven toen 2 uurtjes de koelkast in. De bbq met deksel alvst aangezet op +/- 100 gr celsius. De ribs uit de koelkasten toen met basterdsuiker ingesmeerd en op de bbq gelegt.en niet onder het vuur maar ernaast en deksel dicht. Om het uur ingesmeerd met mix van appelsapazijnmosterd en ribrub.En 5 uren later van de bbq afgehaald...resultaat: Super lekkere ribs met veel vlees eraan!!Mals maar met lichte bite en de smaak was om te watertanden.volgende keer maar weer bestellen. gr robert de jonge
Write Your Own Review