Irish Aged Cote de Boeuf
Item number: 4890Out of stock

calcActive())">
€0.00
In-bone prime rib. One of the prime beef cuts, delicious roast.
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, zelfde avond in huis
- Gratis verzenden in NL v.a. €75,-
- 9,3 o.b.v. 17.840 beoordelingen
About this product
The cote de boeuf is also known as bone-in prime rib.
Preparation
Laat de steak op kamertemperatuur komen. Kruid vervolgens naar eigen smaak. Grill de steak op hoog vuur gedurende 5-8 minuten per kant tot een kerntemperatuur van ongeveer 52-54 graden. Laat vervolgens 10 minuten (afgedekt) rusten tot deze is doorgegaard tot ongeveer 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).
More Information
Provenance | Ireland |
---|---|
Ingredients | 100% beef |
Storage | Frozen ≤ -18ºC |
Aging | Aged |
Fattening | Grass-Fed |
Meat type | Beef |
SKU | 4890 |
Reviews
Write Your Own Review