•  
    Choose your own delivery date
  •  
    Call (0172) 577 147.
  •  
    Free shipping (Netherlands) from € 60,-
  •  
    Chat live with us.

Iberico belly ribs

Real USA-style spareribs of Iberico De echte USA style spareribs van het Ibericovarken.
Origin: Spain Storage condition: Frozen ≤ -18ºC

* Required Fields

€20.95 Incl. VAT
- +
€20.95 Incl. VAT
Article number 4217

Availability: In stock

Kies zelf je leverdag
Add €60 to your order for free shipping
Description
Real spareribs are belly ribs. Bigger and firmer. The belly ribs of iberico are extraordinary and packaged per rib. The ribs are extra meaty and contains a nutty flavor. Hereby is additional marinade not necceassary.
Recipes
    Additional information
    Herkomst Spain
    Ingredients 100% pork
    Allergie Allergen-free, Gluten-free, Lactose-free, MSG-free, Nuts-free
    Storage Frozen ≤ -18ºC
    Aging Aged
    Fattening Not applicable
    Cooking method Barbecue, Oven
    nutricional value N/A
    Reviews

    Customer Reviews 6 item(s)

    Matthijs
    Klaargemaakt volgen memphis style bbq recept http://www.24kitchen.nl/recepten/spareribs-memphis-style/ was echt fantastisch!!!
    products
    Review by Matthijs / (Posted on 7/12/2014)
    The pitmaster
    Goede ribs! Op laag vuur gerookt op de bbq volgens een recept van de BBQ pitboys. Ik dacht aan 3 kilo wel genoeg te hebben voor 4 volwassenen en twee kinderen... volgende keer meer bestellen.
    products
    Review by The pitmaster / (Posted on 7/15/2013)
    Ren
    Vandaag een rib van ruim 1600 gram op de WSM bereid. 3-2-1 methode. Ingesmeerd met vooral peper en zout. Ook nog een beetje parikapoeder knoflookpoederuienpoeder en basterdsuiker. Eerst bijna 3 uur gerookt met stukjes hout van eikenhouten wijnvaten. Vervolgens 2 uur in folie met wat appelsap. Uit de folie en weer terug op de WSM ingesmeerd met wat Stubbs Honey Pecan. Beste ribs ooit. Wat een smaak. Volgende keer wel iets korter vlees viel van bijna de botten af
    products
    Review by Ren / (Posted on 11/17/2012)
    rene
    Nou ik heb ze gemaakt op de 3-2-1 methode. Ze waren perfect 3 stuks gedaan en alles was op.Ik weet dat ik ze de volgende keer weer besteld.
    products
    Review by rene / (Posted on 11/3/2012)
    robert de jonge
    Lekker buikribs! Na wat schoonmaak werk en losse stukken vlees verwijderd te hebbenhielt ik de ribs met vlees over. Met de b&s ribrub ingewreven toen 2 uurtjes de koelkast in. De bbq met deksel alvst aangezet op +/- 100 gr celsius. De ribs uit de koelkasten toen met basterdsuiker ingesmeerd en op de bbq gelegt.en niet onder het vuur maar ernaast en deksel dicht. Om het uur ingesmeerd met mix van appelsapazijnmosterd en ribrub.En 5 uren later van de bbq afgehaald...resultaat: Super lekkere ribs met veel vlees eraan!!Mals maar met lichte bite en de smaak was om te watertanden.volgende keer maar weer bestellen. gr robert de jonge
    products
    Review by robert de jonge / (Posted on 9/2/2012)
    Robert&Esther
    Geweldige spareribs heerlijk. Gekookt in bouillon knoflook en ui. Hierna marinade van honing gember ketjap peper/zout en wat Italiaanse vleeskruiden YAMMIE:)
    products
    Review by Robert&Esther / (Posted on 3/4/2012)

    Write Your Own Review

    How do you rate this product? *

     
    1 1 star
    2 2 star
    3 3 star
    4 4 star
    5 5 star
    products

    You may also be interested in the following product(s)

    Looking for something special?

    We would love to help you.

    Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.