•  
  Choose your own delivery date
 •  
  Call (0172) 577 147.
 •  
  Free shipping (Netherlands) from € 60,-
 •  
  Chat live with us.
prev next

Butcher Boys Bootcamp

The only workshop that only goes about meat and BBQ.

* Required Fields

€49.00 Incl. VAT
- +
€49.00 Incl. VAT
Article number 9901

Availability: In stock

Kies zelf je leverdag
Add €60 to your order for free shipping
Description

Everything about meat and grilling a steak on the BBQ. That is Butcher Boys Bootcamp. An experience of three hours with wonderful pieces of meat and explanations of the Butcher Boys, where you learn to grill a steak on the BBQ.

The Butcher Boys Bootcamp is on registration and request for groups.

You can registrate via 'select date'. You can buy the product (participation) on the website.

Starting time is mentioned in the description.

After the workshop you know everything about cattle, the effect of feeding on the taste and the difference in flavor of steaks. After the demonstration of the cutting, you know which piece is where. You could also grill a steak without making mistakes. You will learn how to grill on a Baqqe Qamado keramic BBQ. This is because you can do it yourself on for example a kettle grill.

The programm:

- Introduction of cattle races and flavors

- Tastery of different kinds of meat

- What is a steak and where comes which piece from

- Demonstation of cutting on half a pig

- Tips for the perfect steak

- Grill and eat a steak yourself, salads and baquettes included

The adress (workshops only, not for pick-ups) is: Westkanaalweg 68 in Ter Aar (near Alphen aan den Rijn), 2461 EH. Parking available. More information 0172-577147. * Canceling is possible till four days before starting time.

Recipes
er zijn geen recepten beschikbaar
Reviews

Customer Reviews 12 item(s)

Richard
17 juli een fantastische middag gehad samen met mn 2 zonen. de uitleg van Pitmaster Harry was gewoonweg goed hoe eenvoudig kan het zijn om een goed en lekker groot stuk vlees op tafel te zetten. BBQ mee naar de camping en niet meer uit eten maar gewoon goed vlees halen en zelf bereiden. Ik en mn zoons zijn om lekker op/van de BBQ. Harry tot de volgende workshop.
products
Review by Richard / (Posted on 9/5/2015)
Joost van H.
Met 2 vrienden deze barbecue workshop gevolgd en wat gaat er een wereld voor je open! Veel interessante achtergrondinformatie heerlijke proeverij van onder andere sukade longhaas en wagyu. De demonstratie van het uitsnijden van het varken was fantastisch om te zien. Wat een vakwerk. Na alle theorie konden we zelf aan de slag met een prachtige T-Bone steak. Door de heldere uitleg van Pitmaster Harry laten wij niets meer verbranden. Echt een topper dit! Bedankt mannen.
products
Review by Joost van H. / (Posted on 9/4/2014)
Hans van der Voort
Op 23-8 deze workshop gehad. Helaas was het veel te druk (+/- 30 man). Er waren niet voldoende zitplaatsen. En tijdens de bbq demonstratie kon de helft niks zien. Erg jammer
products
Review by Hans van der Voort / (Posted on 8/26/2014)
Job Punt
Ik kan niet anders zeggen...Het was super!! Vooral de achtergrond informatie over het vlees maakt dat je beter begrijpt waarom en hoe je je vlees het best kan bereiden! Super leerzaam en lekker!
products
Review by Job Punt / (Posted on 8/15/2014)
Oscar Post
13 april 2014 een butcher bootcamp gevolg. Super middag/ avond gehad bij jullie. Ik wist niet dat het zo makkelijk is om een goed stuk vlees van de bbq te krijgen. Goede uitleg van Pitmaster Harry en eigenaar Carel. Bij de Keurslager kom ik niet meer voor mijn BBQ vlees. Wat ze bij Beef & Steak hebben is zo v
products
Review by Oscar Post / (Posted on 4/14/2014)
Dace Nouris
15-2-14 bij BBQ bootcamp geweest was een super middag/avond ondanks de kou. Niet te grote groep. Leerzaam lekker en leuke mensen ontmoet. Ik raad iedereen aan eens een workshop te doen.
products
Review by Dace Nouris / (Posted on 2/22/2014)
Martijn Eyer
Gewoonweg Super !!! Het was erg leerzaam en heel gezellig. Het vlees was goede kwaliteit met smaken die je niet vaak proeft Het uitsnijden van het varken was indrukwekkend en erg leerzaam. Het bereiden van de diverse stukken vlees was ook leuk om te doen en er was ook een goede begeleiding. Wij van team feestverhuur het gooi willen alle mensen super bedanken voor deze gezellige middag/avond
products
Review by Martijn Eyer / (Posted on 2/3/2014)
Charlie Egberts
"Hallo Butcher Boys Begin september zijn we met 8 gasten jullie workshop ""Butcher Boys Bootcamp"" komen doen. Ik en alle anderen hebben 't perfect naar 't zin gehad lekker gegeten met een sappie erbij en veel geleerd over goed vlees. Na eerst een duidelijke uitleg over waar nu echt de smaak van vlees vandaan komt werd er begonnen met 't varken ontleden en onze jarige mocht uiteindelijk zelf ""zijn"" varkenshaasje zelf op de BBQ garen. Hartstikke bedankt en dit komen we zeker nog 'n keer doen!!!"
products
Review by Charlie Egberts / (Posted on 9/26/2012)
Koen Reijnders
Met 2 vrienden in Ter Aar geweest voor de Butcher Boys Bootcamp. Super leuke dag heerlijk vlees goede tips. Kortom een echte aanrader!
products
Review by Koen Reijnders / (Posted on 4/17/2012)
Nico Glasbergen
15 okt met grote groep vrienden workshop gevolgd. Super leuke middag gehad. Er was genoeg van alles (vlees verschillende BBQ ) op zijn tijd een biertje:) En veel uitleg over verschillende de soorten vlees waar we nog nooit van gehoord hadden. Thks voor de leuke middag
products
Review by Nico Glasbergen / (Posted on 10/16/2011)
JeroenVW
"Afgelopen Zaterdag de BBB gevolgd een leuk leerzaam en voornamelijk smaakvolle ervaring. De lokatie is prachtig gelegen en makkelijk bereikbaar. Jan en Matthijs zijn goede gastheren waarbij je niets te kort komt! De proeverij van verschillende soorten vlees was perfect: zonder extra ingredienten een heerlijk stukje vlees van de BBQ. Daarna de (ik zou bijna zeggen Gigantische) T-Bones op de diverse soorten en merken BBQ's klaar gemaakt. Met een enkele tip en truc van de Meesters resulteerde dit in een heerlijke lap vlees. Na een ""collectie"" vlees met korting te hebben gekocht vertrokken we voldaan en met instructie-reader terug naar huis. Mannen: Bedankt!"
products
Review by JeroenVW / (Posted on 8/24/2011)
....
Vandaag een Bootcamp meegemaakt samen met mijn vrouw. Leerzaam en mogelijkheid tot stellen van vragen die voor zover mogelijk beantwoord zullen worden. De sjors en sjimmie saus zoals wij de chimichurri saus noemde was heerlijk en super makkelij te maken. Hier gaan wij zeker nog een eigen draai aan geven! De mannen zijn niet zuinig met het eten van het vlees er was meer dan voldoende vlees aanwezig. Mannen bedankt en tot de volgende keer
products
Review by .... / (Posted on 4/16/2011)

Write Your Own Review

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
products

Looking for something special?

We would love to help you.

Rating: 9.3, gebaseerd op 13921 beoordelingen.