•  
    Ordered today, shipped today.
  •  
    Call (0172) 577 147.
  •  
    Free shipping (Netherlands) from € 60,-
  •  
    Chat live with us.
prev next
Brisket Poultry

Duck breast fillet with skin

Every package counts 2 fillets.
Origin: France Storage condition: Frozen ≤ -18ºC

* Required Fields

€12.49 Incl. VAT
- +
€12.49 Incl. VAT
Article number 1501

Availability: In stock


Add €60 to your order for free shipping
Description
Marvelous Duck breast with skin. The fillet is very tender and has also a gorgeous taste. Pitmaster X will show you in this video how to grill a gorgeous duck breast:
Recipes
    Additional information
    Herkomst France
    Ingredients 100% duck
    Allergie Allergen-free, Gluten-free, Lactose-free, MSG-free, Nuts-free
    Storage Frozen ≤ -18ºC
    Aging Not aged
    Fattening Not applicable
    Cooking method Barbecue, Dutch Oven, Skillet
    Reviews

    Customer Reviews 8 item(s)

    Eelco
    Heel erg smakelijk voor op de barbecue dit maal op kolen bereidt. In het vet eerst een ruitpatroon gesneden en daarna op de zijde waar het vet zit gegrild tot het knapperig was daarna omgedraaid en met behulp van een kernthermometer op de gewenste temperatuur gebracht. Iedereen was er laaiend enthousiast over.
    products
    Review by Eelco / (Posted on 8/11/2015)
    Robert
    Heerlijke eendenborst. In de pan gebakken port sausje erbij was super. Binnenkort weer bestellen en dan op de Big Green Egg proberen...
    products
    Review by Robert / (Posted on 7/11/2014)
    Richard Gough
    Not the cheapest duck breasts to be found but once you have tasted them there is no going back. Absolutely gorgeous. Served with a parsnip tatin grapefruit and ginger sauce and little potato cakes cooked in the duck fat.
    products
    Review by Richard Gough / (Posted on 2/15/2014)
    Thomas Krag
    Beautiful duck breasts delivered in a nice thermo package with a cooling element. The meat was not contaminated which was a worry of mine but Beef & Steak did a great job! The breast cooked up nicely. The skin is a little less fatty than usual which means it crisped up perfectly and the remaining fat/skin was tender and beautiful. I'll definitely order my duck from here.
    products
    Review by Thomas Krag / (Posted on 5/27/2013)
    Alexander
    Ik kan er niet veel aan toevoegen. Zie onderstaande revieuws. Maar in 1 woord...heerlijk. Dit eet je zo weg en dan wil je er eigenlijk nog wel 1:)
    products
    Review by Alexander / (Posted on 2/1/2013)
    Maarten
    Beste insnijden in een koude pan het vet laten uitsmelten vervolgens dichtschroeien als het vetlaagje goudbruin en knapperig is. Daarna in de oven op ongev. 180C gedurende 5-10 minuten. Enigszins laten rusten en daarna aansnijden. _Veel_ smaakvolle combinaties mogelijk maar altijd een succes de laatste keer genoten met een hartig zoete cranberry saus en een rode Pernand-Vergelesses uit 1978 en goed gezelschap.
    products
    Review by Maarten / (Posted on 2/1/2012)
    Paul
    Heerlijke eend! Eerst een ruitmotief in het vet gesneden en in zijn eigen vet klaargemaakt op de fry-top. (10min vetkant/5minuten vleeskant. Geserveerd op wokgroente met honing/tijm-saus. Nogmaals heerlijk!
    products
    Review by Paul / (Posted on 11/25/2011)
    vinnie brouwer
    Erg mooi vacuum verpakt zeer mooi stukje eendenborst en erg smaakvol. Lekker met wat honing-balsamico sausje erover heen! Echt top!!!!!!!!!!!
    products
    Review by vinnie brouwer / (Posted on 11/4/2009)

    Write Your Own Review

    How do you rate this product? *

     
    1 1 star
    2 2 star
    3 3 star
    4 4 star
    5 5 star
    products

    You may also be interested in the following product(s)

    Looking for something special?

    We would love to help you.

    Rating: 9.2, gebaseerd op 12631 beoordelingen.