Extra Meaty Baby Back Spareribs
Item number: 1105In stock
- Not satisfied? Money-back guarantee!
- Order before 11:00 AM for same day delivery
- Free delivery in NL for orders above €89
- 9,3 review score out of 19.485 reviews
Delightful spareribs with extra meat. Every package has 2 strengs. Americans call thes spareribs also baby back ribs.
The butcher of Beef&Steak shows you in this vidiou how to romevor the fleece:
Laat de spareribs op kamertemperatuur komen. Verwijder vervolgens het vlies aan de onderkant. Dit gaat heel gemakkelijk met behulp van een platte schroevendraaier of een ander plat, bot gereedschap. Kruid de spareribs naar eigen smaak minimaal 1 uur van te voren.
Plaats de spareribs indirect boven het vuur op ongeveer 105-120 graden. Laat de spareribs 2,5 tot 3 uur op deze temperatuur garen. Haal vervolgens de spareribs van het vuur en pak deze in aluminiumfolie, samen met wat vloeibare boter en basterdsuiker. Plaats de ingepakte spareribs terug en gaar nog 1,5 tot 2 uur door op dezelfde temperatuur. Pak de spareribs uit. (Let op: de spareribs en de folie zijn heel heet, gebruik dus hittebestendige handschoenen)
Plaats de spareribs nu weer terug op het rooster en smeer in met je favoriete BBQ-saus. Laat nog ongeveer een uurtje doorgaren tot de gewenste bite is behaald. Smeer de spareribs tussendoor iedere 20 nog even in met de saus.
Provenance | Holland |
---|---|
Ingredients | 100% pork |
Storage | Frozen ≤ -18ºC |
Aging | Not aged |
Sort | Pork |
nutricional value | energie: 290kcal, vet: 20g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 23g |
SKU | 1105 |