Hollandse Kaasfondue
Item number: 7620Out of stock
calcPageSize())"
/>
calcPageSize())"
class="non-bundle absolute inset-0 object-center w-full "
:class="{ 'cursor-pointer': !fullscreen, 'object-contain': fullscreen, 'object-cover': !fullscreen }"
:loading="active!==index ? 'lazy' : 'eager'"
:src="fullscreen ? image.full : image.img"
x-show.transition.opacity.duration.500ms="active===index"
/>
calcActive())">
€0.00
Heerlijke kaasfondue in een handig blik. Zowel sous-vide als op de BBQ op te warmen.
- Not satisfied? Money-back guarantee!
- Order before 11:00 AM for same day delivery
- Free delivery in NL for orders above €89
- 9,3 review score out of 19.485 reviews
About this product
Kaasfondue in blik is de enige ambachtelijk gemaakte kant-en-klare kaasfondue van Hollandse bodem. Zij maken hun fondue van Nederlandse boerderijkazen en voegen hier alleen wat wijn en aardappelzetmeel aan toe. Doordat ze de fondue in blik verpakken is hij makkelijk op te warmen en hoeven er geen smaakversterkers en conserveermiddelen aan toegevoegd te worden.
Deze Hollandse kaasfondue is een combinatie van een jonge, een jong belegen en een oude boerderijkaas.
Preparation
Je kan onze kaasfondue au bain-marie verwarmen, maar ook in een traditionele fonduepan of een steelpannetje.
Zo bereid je onze kaasfondue au bain-marie:
1. Verwijder het etiket en zet het blik ongeopend in een pan warm water. Het water komt tot drie centimeter onder de rand van het blik.
2. Breng het water aan de kook. Maak het blik na 15 minuten voorzichtig open. Blijf zachtjes door roeren en kook de fondue nog 15 minuten door.
3. Eet lekker uit blik of kieper de inhoud in een schone pan of schaal.
Kaasfondue in blik op de barbecue? Zet het blik geopend zo'n twintig minuten aan de zijkant van het rooster, en verwarm het blik al roerend door.
More Information
Provenance | Holland |
---|---|
Storage | Keep refrigerated and dry |
Sort | Vegetarian |
SKU | 7620 |
Reviews
Write Your Own Review