•  
    Ordered today, shipped today.
  •  
    Call (0172) 577 147.
  •  
    Free shipping (Netherlands) from € 60,-
  •  
    Chat live with us.
Striploin Pork

Iberico Pork Rack

Wonderful roast, perfect for on the BBQ!
Origin: Spain Storage condition: Frozen ≤ -18ºC

* Required Fields

€10.95 Incl. VAT
- +
€10.95 Incl. VAT
Article number 4226

Availability: In stock

Vandaag voor 13:00 uur besteld, zaterdagochtend geleverd
Add €60 to your order for free shipping
Description

A rack of pork of the Iberico pig is a party of flavors. The rich, nutty and sweet flavor of the Iberico is on its best in a Iberico rack. For sure if it is prepared in its entirety. The Iberico pig has a wonderful creamy taste. This is caused by the high fat percentage of the meat. This makes that the taste is amazing!

The Iberico pig is a exclusive pork race that is kept in the Mediterranean. Partly because of the wonderful climate and the free living conditions, the Iberico has a way better life than many other pork races. The pig can feed itself with acorns and has all the room to root. Beef&Steak has a terrific relation with several Spanish Iberico breeders. Through that we can offer you the ultimate Iberico meat!

Contact
With questions or for more information you could contact us in the chat function. You could also call us on phone number 0172-577 147. You could also send an e-mail to info@beefensteak.nl. We would love to help you!

Recipes
Additional information
Herkomst Spain
Ingredients 100% pork
Allergie Allergen-free, Gluten-free, Lactose-free, MSG-free, Nuts-free
Storage Frozen ≤ -18ºC
Aging Aged
Fattening Not applicable
Cooking method Barbecue, Oven, Skillet
Reviews

Customer Reviews 6 item(s)

B .Folkers
De iberico rack of pork was fantastisch! Helaas met z'n drie
products
Review by B .Folkers / (Posted on 11/11/2015)
Cynthia
Superlekker ik denk dat ik hem nog niet helemaal perfect had bereid maar duidelijk meer smaak dan een normaal stukkie!
products
Review by Cynthia / (Posted on 12/24/2013)
Ren
Heerlijk stuk vlees! Met 6 personen gegeten allen waren onder de indruk van de smaak en malsheid. Heerlijk met een portsausje. Insmeren met mosterd perper en zout. Aanbraden in geklaarde boter. Op braadslee garen in een stoomoven van 160 graden ongeveer 30 tot 40 min. In folie inpakken en laten rusten. Perfect!
products
Review by Ren / (Posted on 7/21/2012)
Jurry
Gisteren gegeten was gewoon bereid op een Weber zonder toevoegingen van kruiden en/of specerijen geweldig mooi stuk vlees saus er bij nemen is een belediging van het vlees :)
products
Review by Jurry / (Posted on 12/18/2011)
Mike Uhlenhop
klein beetje mosterd klein beetje zout even sizzel rondom in de pan en dan na-garen in de oven ...... zeer grote smaak belevenis echt waar laat je niet verleiden om een knoflook en tijn/rozemarijn toe te voegen want dat is absolute niet nodig!!!!!!! deze stuk vlees MOET puur genutigd/genoten worden
products
Review by Mike Uhlenhop / (Posted on 10/10/2011)
Thijs Kleindijk
Vandaag op de Weber gedaan op wat peper en zeezout na verder geen toevoegingen gebruikt. Een heerlijk mals & sappig stuk jammer dat het maar 600 gram was en ik moest delen :)
products
Review by Thijs Kleindijk / (Posted on 12/2/00-1)

Write Your Own Review

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
products

You may also be interested in the following product(s)

Looking for something special?

We would love to help you.

Rating: 9.2, gebaseerd op 12641 beoordelingen.