Iberico Secret Steak (Secreto)
Item number: 4221
4,0
Out of stock
calcPageSize())"
/>
calcPageSize())"
class="non-bundle absolute inset-0 object-center w-full "
:class="{ 'cursor-pointer': !fullscreen, 'object-contain': fullscreen, 'object-cover': !fullscreen }"
:loading="active!==index ? 'lazy' : 'eager'"
:src="fullscreen ? image.full : image.img"
x-show.transition.opacity.duration.500ms="active===index"
/>
calcActive())">
€0.00
The biggest secret of Iberico cut from the back of the pig between 2 layers of tasteful fat.
- Not satisfied? Money-back guarantee!
- Order before 11:00 AM for same day delivery
- Free delivery in NL for orders above €89
- 9,3 review score out of 19.485 reviews
About this product
The Iberico secreto is a special cut of the shoulder. This kind of meat is very exclusive. Only Iberico contains the secreto. People in Spain call it ''the biggest secret of Iberico).
Pitmaster X will show you in this video a way to prepare the secreto:
Preparation
Kruid de steak naar smaak en grill deze om en om gedurende 3-4 minuten. Laat vervolgens 5-10 minuten afgedekt rusten.
More Information
Provenance | Spain |
---|---|
Ingredients | 100% pork |
Storage | Frozen ≤ -18ºC |
Aging | Not aged |
Diet | Grass and Grains |
Cooking method | Barbecue, Hot & Fast, Grilling, Direct |
Sort | Iberico Pork |
nutricional value | energie: 144kcal, vet: 5,9g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 22,7g |
SKU | 4221 |
Reviews
Han Smits
November 2015
Han Smits
Geweldig !! Wat even lekker stukje vlees. Nu in de pan bereid maar op een mooi houtskoolvuurtje nog veeeel lekkerder denk ik. Zo snel mogelijk nog een keer.
Ray stanley Bento
September 2015
Ray stanley Bento
Wat een fantastisch stuk vlees!! Op kamertemperatuur laten komenhandmatig gewonnen flor de sal uit Salinas Portugal & gemalen zwarte peper op de houtskool churrasco ( Portugees voor Bbq) dichtschroeien. Even op indirect nagaren om het vet te laten smelten en smullen maar...Deze kwaliteit is schaars in Nederland. Topperdetop vlees muito bom Beef & steak! Greetz aan alle levensgenieters! Ray & Marianne
Ren
April 2014
Ren
Mooi gemarmerd vlees waar ik wel nogal wat vet vanaf moest snijden. De filets waren helaas wat dun (1 centimeter) waardoor een mooie ros
Frans Koolbergen
June 2013
Frans Koolbergen
Inderdaad een heel bijzonder stukje varken. 20 min (3 x draaien) op de bovenste gril rooster op 175 graden van je Qamado. Onder en bovenkant van het vlees krijgt een goud bruine korst van het vet. Bijzondere smaak/structuur sensatie! Het proberen zeker waard.
Write Your Own Review