- Description
-
The leg of lamb. Extremely tender and absolutely delicious. The less the age, de more tenderness the meat contains. The leg of lamb of Beef&Steak is from New-Zealand
- Recipes
-
- Additional information
-
Herkomst New Sealand Ingredients 100% lamb Allergie Allergen-free, Gluten-free, Lactose-free, MSG-free, Nuts-free Storage Frozen ≤ -18ºC Aging Aged Fattening Not applicable Cooking method No nutricional value No - Reviews
-
Customer Reviews 5 item(s)
- New Zealand is too far away for lamb
-
The meat felt/tasted as though it was frozen for too long.
products - Thijs
-
Geweldig stuk vlees klaar gemaakt op de Weber Spirit gemarineerd met knoflook en rozemarijn voor twaalf uur op kamertemperatuur laten komen en tegelijk ingesmeerd met olijfolie grof zeezout en vers gemalen zwarte peper. Indirect gegaard op 135 graden tot een kern van 65 graden. afgelakt met American Stockyard Southern Blues
products - Marlou
-
Heerlijk stuk vlees super mals en sappig. Klaar gemaakt met rozemarijn knoflook peper en zout. In de oven mooi ros
products - Toos peters
-
Prachtige lamsbout goed recept en een heerlijke smaak boterzacht vlees.
products - Benno Koolstra
-
Geserveerd tijdens het kerstdiner met mijn familie. Fantastisch stuk vlees supermals. In de oven gebraden op 120C en niet op 220! Doorgegaard tot kerntemperatuur 65-70C.
products
Write Your Own Review