•  
    Choose your own delivery date
  •  
    Call (0172) 577 147.
  •  
    Free shipping (Netherlands) from € 60,-
  •  
    Chat live with us.
Minced Meat Pork

Livar Pork Cuts 80/20

Deze snippers verhouden zich in 80% vlees en 20% vet. Perfect om zelf worst te maken of om te verwerken tot gehakt.
Origin: Holland Storage condition: Frozen ≤ -18ºC

* Required Fields

€7.95 Incl. VAT
- +
€7.95 Incl. VAT
Article number 6209

Availability: In stock


Add €60 to your order for free shipping
Description

Deze Livar Varkenssnippers zijn ideaal om zelf worst van te maken. Geen zin in worst? Dan kunt u er ook gehakt van maken. Deze snippers hebben een verhouding 80/20. Hiermee word bedoeld dat er 80% vlees in zit en 20% vet. Het is een heerlijk stuk vlees om in zijn eigen vet te bakken. Uiteraard is het roken van het vlees ook een geweldige aanrader.

Livar Varken is een relatief jong varkensras. Sinds 1999 zijn een handje vol Limburgse boeren uit ontevredenheid begonnen met het kruisen van verschillende superieure varkensrassen. Hieruit is het Livar Varken ontstaan. Het varken wordt onder andere gehouden in een klooster, hier wordt het varken verzorgd door monniken. Livar Varken kunt u omschrijven als een puur stukje kwaliteitsvlees van eigen bodem.

Contact
Voor vragen of voor extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!

Recipes
er zijn geen recepten beschikbaar
Additional information
Herkomst Holland
Ingredients 100% pork
Allergie Allergen-free, Gluten-free, Lactose-free, MSG-free, Nuts-free
Storage Frozen ≤ -18ºC
Aging Aged
Fattening Not applicable
Cooking method Oven, Dutch Oven, Skillet
nutricional value N/A
Reviews

Write Your Own Review

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
products

You may also be interested in the following product(s)

Looking for something special?

We would love to help you.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.