11%

Moink Balls Kit

Het Moink balls-pakket

Als barbecueliefhebber heeft u vast wel eens gehoord van Moink balls. Dit is nu wel zo’n beetje de meest populaire snack voor op de BBQ. Bij Beef&Steak vindt u alles voor op de BBQ, waaronder kant-en-klare pakketten voor Moink balls. Dankzij dit pakket maakt u nu zelf in een handomdraai die lekkere balletjes met spek er omheen.

Wat zit er in het Moink balls pakket?

Dankzij het Moink balls pakket maakt u eenvoudig zelf de populairste barbecuesnack van het moment. Het pakket dat wij aanbieden, bestaat uit:

  • Hollands gehakt
  • Kruiden voor het gehakt
  • Passende BBQ Saus

Hoe maakt u de Moink balls?

Het spek is het enige wat mist in het Moink balls-pakket. Voor u dus kunt beginnen met het bereiden van deze lekkernij, moet u alleen de spek nog even halen. Wanneer alle ingrediënten compleet zijn, kruid u het gehakt met de kruiden uit het pakket en draai hier balletjes van met eventueel een Moink ball tang of met de hand. Wikkel deze balletjes vervolgens in met spek en zet het spek vast met een satéprikker. Bestrooi de ballen vervolgens met nog wat rub en laat deze vervolgens garen op de barbecue. Wanneer ze bijna klaar zijn, werkt u de Moink balls af met de BBQ-saus en ze zijn klaar om opgegeten te worden!

Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie over de Moink balls

Heeft u vragen over het Moink balls-pakket of een van de andere pakketten die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via de chatfunctie op de website of door te bellen naar (0172) 577 147. Wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan onze receptenpagina!

* Required Fields

€0.00

Normale prijs: €0.00

Incl. BTW
- +

From: €22.72

To: €30.77

€0.00

Normale prijs: €0.00

Incl. BTW
Article number 3050

Availability: In stock

Description
Maak zelf je Moink Balls met dit complete pakket. U hoeft alleen nog gesneden spek te halen.
Bereiding
Kruid je gehakt met de rub. Gebruik de tang of je handen om mooie balletjes te maken. Wikkel de balletjes in met het spek en zet vast met een satéprikker. Bestrooi de Moink Balls met nog een beetje rub. Zet de BBQ op ongeveer 110 graden Celsius en gaar deze indirect tot een kern van 60 graden. Gebruik desgewenst rookhout voor nog meer smaak. Bestrijk de Moink Balls vervolgens met de BBQ saus en gaar door tot 70 graden. Bestrijk tussendoor af en toe nog extra met de saus.
Recipes
er zijn geen recepten beschikbaar
Additional information
Herkomst No
Ingredients No
Allergie No
Storage No
Aging No
Fattening No
Weight No
nutricional value No
Reviews

Write Your Own Review

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
products

Looking for something special?

We would love to help you.