Select your own delivery date
Ordered before 11 am, delivered the same evening
Free delivery for orders above €75
Recyclable packaging

Pork Boston Butt

Item number: 1137
4,0

Out of stock





The American cut for Pulled Pork.
  • Not satisfied? Money-back guarantee!
  • Order before 11:00 AM for same day delivery
  • Free delivery in NL for orders above €75
  • 9,3 review score out of 19.485 reviews
About this product

A Boston Butt, a part of the shoulder and neck of pork. This cut is famous in the USA, because of the possibility to create pulled pork. The meat is after prepartion absolutely tender and morever, it has a beautiful marbling.

Awards KCBS category Pork:

- 2nd place pork at BBQ Society Cookoff, Hoofddorp (NL) 2017

- Beer, Fries & BBQ (BE) 2014

- Tony Stone Low&Slow Competition (NL) 2013

 

More Information
Price €20.00
Provenance Holland
Ingredients 100% pork
Storage Frozen ≤ -18ºC
Aging Not aged
Sort Pork
SKU 1137
Reviews
De Vriendt Bart
July 2015
De Vriendt Bart
Een stuk van 3kg 24u laten marineren in de dry rub dan 2u op kamer temperatuur laten komen. Dan de bbq op een temperatuur van 120
Erik Lonkenberg
September 2014
Erik Lonkenberg
"Een stuk Boston Butt van 25 kg besteld. Een dag laten ontdooien en het overtollige vet weggesneden. Vervolgens eigen rub gemaakt (Carolina bbq rub) en lekker laten intrekken. De avond van tevoren de monolith geprepareerd. De volgende ochtend om 8 uur aangestoken op 1 plek in het midden anders wordt de cue gelijk te warm. Bij 100 graden vlees er op gelegd om half 9 samen met een lekbak half gevuld met appelsap. Om half 11 's avonds eindelijk de kerntemperatuur van 88 graden bereikt. De ""zone"" duurde uren maar hij is er door geraakt :-). Er zat bij mij geen schouderblad in en het overtollige vet was beperkt tot nog zo'n 100 gram. Resterende vlees uit elkaar gepulkt en de volgende dag op een broodje met coleslaw en bbq saus genuttigd. Echt de moeite waard !"
Walter Koevoet
August 2014
Walter Koevoet
"Met het ophalen bij Beef en Steak kreeg ik een vers stuk wat nog niet in de vriezer had gezeten zodat ik hem niet hoefde te ontdooien. Thuis direct in de rub gesmeerd en iets meer dan een dag laten intrekken. In de vroege ochtend de bbq aangezet en op tempratuur laten komen. Eerst een half uur op 200 graden op de speklaag (met wat rookhout erbij) en vervolgens op 120 graden nog ca 8 uur laten doorgaren. Het laatste uur nog met regelmaat ingesmeerd met saus en wat verse tijm uit de tuin.. Even nagaren en uit elkaar getrokken geserveerd. De mensen die niet zo'n voorstander waren van varkensvlees waren tevens de mensen die het heerlijk vonden. Het stukje vlees blijft gewoon super sappig / mals ipv het drogere vlees bij de buurt super vandaan. Binnenkort weer een ""stukje"" halen om een verjaardagsdiner van te maken. (2x 5-6 kg :-) Een serieuze aanrader ook voor de beginnende bbq fan :-)"
Anthony Priestman
June 2014
Anthony Priestman
Een stuk Boston Butt gekocht en bereid. De avond tevoren de rub toegediend.1 uur op 200 graden celcius voor de bruining. (Op de vetlaag gebakken) 6 uur op 120 graden tot de kerntemperatuur op 80 graden was. Afmaken met 45 minuten op wederom 200 graden. 1 uurtje rusten en pull the pork een mooie saus toevoegen en op plat turks brood! Wat een waanzinnig stuk vlees! Wat een smaak! 3 kilo was binnen 10 minuten op! Een aanrader voor alle Low & Slow fans!
Thijs
March 2014
Thijs
Vandaag op mijn Weber Spirit klaar gemaakt eerst de rub van Beef&Steak gebruikt en daarna op 120 graden 6 uur kalm laten garen de eerste twee uur met een met een smokerbox in de Spirit. Het resultaat was fantastisch de Boston Butt is volledig opgegaan :)
Write Your Own Review
You're reviewing: Pork Boston Butt
loader
Loading...

check-circle You submitted your review for moderation.

Vaak samen gekocht
tournedos-zuid-amerikaans
Angus Beef
ca. 125 gram
€9.59
barbecueworst-livar
Livar Pork
€4.99
iberico-boston-butt
Iberico Pork
ca. 5250 gram
€116.95
Wellfoort Chicken Thighs
Wellfoort Farms
ca. 750 gram
€7.49
livar-rack-of-pork
Livar Pork
ca. 400 gram
€12.79
rookworst-livar
Livar Pork
€4.49
chorizo-picante-worst
Iberico Pork
€11.95
gourmet-hamburger-8-stuks
ca. 240 gram
€5.95
kalfsvlees-entrecote
Veal
ca. 125 gram
€9.29
spareribs-sweet-smoked
Pork
ca. 800 gram
€13.69

Related products



blues-hog-barbecue-saus
Sauce
€10.95