•  
    Choose your own delivery date
  •  
    Call (0172) 577 147.
  •  
    Free shipping (Netherlands) from € 60,-
  •  
    Chat live with us.

Iberico Baby Back Spareribs

Nice and juicy ribs with the explicit flavour of Spanish Iberico
Origin: Spain Storage condition: Frozen ≤ -18ºC

* Required Fields

€5.00 Incl. VAT
- +
€5.00 Incl. VAT
Article number 4216

Availability: In stock

Kies zelf je leverdag
Add €60 to your order for free shipping
Description
Marvelous spareribs, only for real meatlovers. The nutty and soft flavor makes this product a real sensation.
Recipes
    Additional information
    Herkomst Spain
    Ingredients 100% pork
    Allergie Allergen-free, Gluten-free, Lactose-free, MSG-free, Nuts-free
    Storage Frozen ≤ -18ºC
    Aging Aged
    Fattening Not applicable
    Cooking method Barbecue, Oven
    nutricional value No
    Reviews

    Customer Reviews 16 item(s)

    Johan van Triest
    Ribs waren dun bevleesd dus veel bot en weinig vlees voor je geld. Hel vlees wat over was was trouwens wel lekker een bijzondere smaak.
    products
    Review by Johan van Triest / (Posted on 7/25/2015)
    Danny
    Absoluut niet te vergelijken met normale spare ribs zo veel lekkerder!
    products
    Review by Danny / (Posted on 1/5/2014)
    Dick van der Vuurst
    Iberico. Spareribs zijn niet duur maar als je bedenkt. Dat je hoofdzakelijk bot koopt valt dat ook wel weer mee de smaak is wel lekker maar het is zeker geen aanrader
    products
    Review by Dick van der Vuurst / (Posted on 7/27/2013)
    Frans Koolbergen
    Buikvlies verwijderen 1 dag in de marinade. 2 uur rond de 160 graden in de Qamado BBQ. En uitkijken dat je je vingers er niet bij op eet! Er gaat niets boven zelf gemarineerde Iberico spareribs.
    products
    Review by Frans Koolbergen / (Posted on 6/19/2013)
    H. Van der Spoel
    prima ribs! gewoon op de bbq dan een beetje grof zout. De rub die erbij zit vond ik niet lekker ruiken: teveel paprika naar mijn smaak.
    products
    Review by H. Van der Spoel / (Posted on 6/19/2013)
    M.K
    Ribben mild gekruid en 3 uur in de BGE op 100gr. Geweldig!! Buitenkant lekker knapperig van binnen boterzacht.
    products
    Review by M.K / (Posted on 12/30/2012)
    Geertruid Winnemuller
    Dag Beef and Steak we hebben vandaag jullie recept gevolgd voor deze spare ribs en... Als eerste wat een heerlijk eerlijk vlees maar.. In het recept staat dat je het vlees moet garen in de oven (of bbq) gedurende 3 uren. En dat is denken wij ca. 3 kwartier tot 1 uurtje te lang. We hebben onze oven op 150 gr. (geen hete lucht) gezet (tussendoor nog alleen de bovenwarmte aangezet) en drie uren gegaard en jammer het werd te droog. Dus als ik jullie was zou ik het recept aanpassen tot 2 uur of iets langer. Laat de eters af en toe extra in de oven kijken hoe lekker het braait en het op tijd eruit nemen. Maar.... HET WAS HEERLIJK!
    products
    Review by Geertruid Winnemuller / (Posted on 12/2/2012)
    robert de jonge
    De ribs insmeren met beef en steak rib rubdan met basterd suiker insmeren. In de oven leggen ongeveer 4 uurtjes op 125 gr.Om de 3 kwartier insmeren met een mengsel van 4 eetlepels appelsap1 eetlepel mosterd 1 eetlepel azijnhalve eetlepel rib ruben halve eetlepel basterdsuiker. Als de iberico klaar zijn dan weet je niet wat je proeft!!! heerlijk!!
    products
    Review by robert de jonge / (Posted on 11/20/2012)
    G. Koelwijn
    Vandaag Iberico spareribs geprobeerd. Exact volgens het recept van beef en steak dus na marineren 3 uur op de big green egg op 150C. Resultaat? Toch wat tegenvallend gezien de enthousiaste reacties hier. Smaak op zich erg lekker echter de ribs waren wat uitgedroogd. Bovendien zat er weinig vlees aan. Sommige stukken alleen een centimeter tussen de ribjes. Het vlees van het Iberico varken is onovertroffen. Maar ik zoek nog steeds naar de perfecte bereidingswijze.
    products
    Review by G. Koelwijn / (Posted on 10/20/2012)
    r. De jonge
    Heb ze na het marineren volgens b&seerst op de bbq gelegt lekker een kleurtje laten geven. Na 10 min. in een voorverwarmde oven gelegt! En de geur is echt heerlijkzoals een sappige ham ruikt het!! laat het nu nog zeker een uur of 2 1/2 liggen met regelmatig omdraaien.
    products
    Review by r. De jonge / (Posted on 8/3/2012)
    pavv
    UItstekende Spareribs...de smaak is onovertroffen. Even het vlies eraf halen en een klein beetje rub erop. Vervolgens bij even ruim 100
    products
    Review by pavv / (Posted on 7/31/2012)
    Gilbert Heikamp
    Moet eerlijk zeggen dit was heerlijk!!! Heb ze zo op de BBQ gedaan zonder marinade. (wil het eerst echt proeven) na ongeveer 4/45 uur eraf gehaald en ze waren zo mals als...... tja vul maar in!!! Met andere woorden voor wie van spare-ribs houdt en eens wat anders wil proberen.....
    products
    Review by Gilbert Heikamp / (Posted on 7/22/2012)
    Stefan
    Heel licht gemarineerd uurtje in mengsel van zeezout groene peper olijfolie en citroensap twee uur in de oven en het meest fantastische vlees dat ik ooit gehad heb. Hele keuken heeft een dag naar serranoham geroken en zo smaakten deze spareribs ook.
    products
    Review by Stefan / (Posted on 7/20/2012)
    Louise
    Oh oh oh wat een feest! Zo lekker hebben we ze hier thuis nog nooit gegeten. Niet teveel mee knoeien dus zo puur mogelijk laten in een lichte marinade van wat honing en sojasaus met een weinig specerijen. TOP!!!
    products
    Review by Louise / (Posted on 6/16/2012)
    Joey
    "deze spareribs heb ik een nachtje in de rode wijn gemarineerd met wat tijm knoflook rosemarijn en een beetje azijn vervolgens indirect op mijn weber gebbq""t volgens de 3-2-1 metode dan worden ze mooi mals en valt het vlees zo van het botje. de smaak van de sparerib leek heel erg op die van de spaanse ham de jamon serano ik vond het heel verasend"
    products
    Review by Joey / (Posted on 9/25/2011)
    Des Tamerus
    Een ware beleving!! Heerlijke pure smaak en super te behandelen. Wel een tip: doe niet teveel zout erop! Beetje zeezout is voldoende. GEWELDIG!! Echt een aanrader. Met vriendelijke groet Sandra
    products
    Review by Des Tamerus / (Posted on 5/31/2011)

    Write Your Own Review

    How do you rate this product? *

     
    1 1 star
    2 2 star
    3 3 star
    4 4 star
    5 5 star
    products

    You may also be interested in the following product(s)

    Looking for something special?

    We would love to help you.

    Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.