•  
    Choose your own delivery date
  •  
    Call (0172) 577 147.
  •  
    Free shipping (Netherlands) from € 60,-
  •  
    Chat live with us.
prev next
Grill Tip

Iberico Secret Steak (Secreto)

The biggest secret of Iberico cut from the back of the pig between 2 layers of tasteful fat.
Origin: Spain Storage condition: Frozen ≤ -18ºC

* Required Fields

€14.95 Incl. VAT
- +
€14.95 Incl. VAT
Article number 4221

Availability: In stock

Vandaag besteld, Dinsdagavond geleverd
Add €60 to your order for free shipping
Description
The Iberico secreto is a special cut of the shoulder. This kind of meat is very exclusive. Only Iberico contains the secreto. People in Spain call it ''the biggest secret of Iberico). Pitmaster X will show you in this video a way to prepare the secreto:
Recipes
    Additional information
    Herkomst Spain
    Ingredients 100% pork
    Allergie Allergen-free, Gluten-free, Lactose-free, MSG-free, Nuts-free
    Storage Frozen ≤ -18ºC
    Aging Aged
    Fattening Not applicable
    Cooking method Barbecue, Grill
    nutricional value No
    Reviews

    Customer Reviews 4 item(s)

    Han Smits
    Geweldig !! Wat even lekker stukje vlees. Nu in de pan bereid maar op een mooi houtskoolvuurtje nog veeeel lekkerder denk ik. Zo snel mogelijk nog een keer.
    products
    Review by Han Smits / (Posted on 11/8/2015)
    Ray stanley Bento
    Wat een fantastisch stuk vlees!! Op kamertemperatuur laten komenhandmatig gewonnen flor de sal uit Salinas Portugal & gemalen zwarte peper op de houtskool churrasco ( Portugees voor Bbq) dichtschroeien. Even op indirect nagaren om het vet te laten smelten en smullen maar...Deze kwaliteit is schaars in Nederland. Topperdetop vlees muito bom Beef & steak! Greetz aan alle levensgenieters! Ray & Marianne
    products
    Review by Ray stanley Bento / (Posted on 9/19/2015)
    Ren
    Mooi gemarmerd vlees waar ik wel nogal wat vet vanaf moest snijden. De filets waren helaas wat dun (1 centimeter) waardoor een mooie ros
    products
    Review by Ren / (Posted on 4/14/2014)
    Frans Koolbergen
    Inderdaad een heel bijzonder stukje varken. 20 min (3 x draaien) op de bovenste gril rooster op 175 graden van je Qamado. Onder en bovenkant van het vlees krijgt een goud bruine korst van het vet. Bijzondere smaak/structuur sensatie! Het proberen zeker waard.
    products
    Review by Frans Koolbergen / (Posted on 6/19/2013)

    Write Your Own Review

    How do you rate this product? *

     
    1 1 star
    2 2 star
    3 3 star
    4 4 star
    5 5 star
    products

    You may also be interested in the following product(s)

    Looking for something special?

    We would love to help you.

    Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.