- Description
-
The Iberico secreto is a special cut of the shoulder. This kind of meat is very exclusive. Only Iberico contains the secreto. People in Spain call it ''the biggest secret of Iberico). Pitmaster X will show you in this video a way to prepare the secreto:
- Bereiding
-
Kruid de steak naar smaak en grill deze om en om gedurende 3-4 minuten. Laat vervolgens 5-10 minuten afgedekt rusten.
- Recipes
-
- Additional information
-
Herkomst Spain Ingredients 100% pork Allergie Allergen-free, Gluten-free, Lactose-free, MSG-free, Nuts-free Storage Frozen ≤ -18ºC Aging Aged Fattening Not applicable Cooking method Barbecue, Grill nutricional value energie: 144kcal, vet: 5,9g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 22,7g - Reviews
-
Customer Reviews 4 item(s)
- Han Smits
-
Geweldig !! Wat even lekker stukje vlees. Nu in de pan bereid maar op een mooi houtskoolvuurtje nog veeeel lekkerder denk ik. Zo snel mogelijk nog een keer.
products - Ray stanley Bento
-
Wat een fantastisch stuk vlees!! Op kamertemperatuur laten komenhandmatig gewonnen flor de sal uit Salinas Portugal & gemalen zwarte peper op de houtskool churrasco ( Portugees voor Bbq) dichtschroeien. Even op indirect nagaren om het vet te laten smelten en smullen maar...Deze kwaliteit is schaars in Nederland. Topperdetop vlees muito bom Beef & steak! Greetz aan alle levensgenieters! Ray & Marianne
products - Ren
-
Mooi gemarmerd vlees waar ik wel nogal wat vet vanaf moest snijden. De filets waren helaas wat dun (1 centimeter) waardoor een mooie ros
products - Frans Koolbergen
-
Inderdaad een heel bijzonder stukje varken. 20 min (3 x draaien) op de bovenste gril rooster op 175 graden van je Qamado. Onder en bovenkant van het vlees krijgt een goud bruine korst van het vet. Bijzondere smaak/structuur sensatie! Het proberen zeker waard.
products
Write Your Own Review