•  
    Choose your own delivery date
  •  
    Call (0172) 577 147.
  •  
    Free shipping (Netherlands) from € 60,-
  •  
    Chat live with us.
Spe cial
products
10 Review(s)
Rib Eye Beef

Aberdeen Angus Bone-in Rib Eye

Herkomst: Scotland Opslagconditie: Frozen ≤ -18ºC
€29.95 Incl. VAT
- +
Artikelnummer: 4828

Availability: In stock

products
10 Review(s)

Customer Reviews 10 item(s)

10 Item(s)

AW badenbroek
superrrrrrrr ..met kerst gemaakt iedereen was verbaasd van de heerlijke smaak .
products
Review by AW badenbroek / (Posted on 1/27/2016)
Ronald Vinke
Dit is echt een heerlijk stuk vlees! Ik heb 'm 4 uur op 58 graden in de sous vide gedaan en vervolgens mooi gekleurd op de bbq. Kruiden minimaal (beetje zout/peper). Echt supermals en ontzettend veel smaak!
products
Review by Ronald Vinke / (Posted on 7/26/2015)
Tineke
Prachtig stuk vlees! Voor een feestje als hoofgerecht gekozen om een cote de boeuf op de bbq te leggen. Een stuk van 1500 gram besteld. Heerlijk mals vlees prima smaken. Gewoon wat olijfolie peper en zout niet meer nodig. Iedereen was lovend of de smaak en kwaliteit van het vlees.
products
Review by Tineke / (Posted on 7/19/2015)
Robert
Briljant stuk vlees! 700gr met zijn twee
products
Review by Robert / (Posted on 6/29/2014)
Bonnie
"Steaks van
products
Review by Bonnie / (Posted on 3/12/2014)
Dutchman
"Mooi stukje mals vlees. Ik vond dit stuk vlees heerlijk volgens mij had ik hem iets te gaar gemaakt. Hij was roze. Als het per kant een halve minuut korter gebakken word is het perfect. Dus de volgende keer doe ik het zo: Zet de pan (grillpan) op de plaat en laat hem ""smoking hot worden"" Doe zout peper droge thijm en als laatste een scheutje olijfolie op het vlees. Doe dit op beide kanten en wrijf het in. Bak 2 minuten per kant. zet de plaat op half vuur en bak weer 2 minuten per kant. Tijdens de laatste 2 minuten kun je een klontje roomboter laten smelten en er een geplet teentje knoflook. in bakken. Schep de knoflookboter over het vlees aan beide kanten. Plaats het vlees voor 8 minuten in een voor verwarmde oven op 160 graden. Ondanks dat het vlees op zich lekker is maak ik er toch een beetje aioli bij. Deze manier van vlees bakken kun je ook op youtube zien het komt van Jamie Oliver...How to cook a perfect steak."
products
Review by Dutchman / (Posted on 9/15/2012)
Steve
Lekker hoor. Eerst in de grillpan daarna even in de oven tot het roz
products
Review by Steve / (Posted on 3/23/2012)
Mat Knaapen
Fantastisch vlees. De T-bones van B&S zijn ook lekker maar deze cote de boeuf slaat alles. Het verdient een goede manier van klaar maken. Dus koks doe je best!
products
Review by Mat Knaapen / (Posted on 2/17/2012)
Martijn v V
Een werkelijk fantastisch stuk vlees heerlijk vol en romig helemaal top!!! Per kant vijf minuten gebakken in Bio roomboter in een goede koekepan daarna nog even 20 minuten rusten in alufolie in een oven van 80 graden. Een absolute aanrader!!!
products
Review by Martijn v V / (Posted on 12/6/2011)
Jacob Boreel
Sjonge! Wat een prachtig stuk vlees!! Heet aangebakken en daarna nog een minuut of 10 nagegaard (op de Weber uiteraard..) met een goede zelf uit de VS geimporteerde rub en hoppa op het bord. Jammie. Wel vrij vet dus die stukjes maar weggesneden maar met dank voor de bijdrage aan de volle lichtzoete en rijke smaak. Volgende bestelling is onderweg!
products
Review by Jacob Boreel / (Posted on 7/20/2010)

Write Your Own Review

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
products

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.