Select your own delivery date
Ordered before 11 am, delivered the same evening
Free delivery for orders above €75
Recyclable packaging

Frenched Rack of Lamb

Item number: 1606
5,0

In stock





Extremely tender Rack of Lamb from New Zealand
  • Not satisfied? Money-back guarantee!
  • Order before 11:00 AM for same day delivery
  • Free delivery in NL for orders above €75
  • 9,3 review score out of 19.485 reviews
About this product

BBQ Rack of Lamb

New Zealand lamb, such as lamb rack for the BBQ, is of very high quality and very popular among meat lovers. The lambs are carefully kept in a natural way, resulting in a sublime product. The beautiful lamb has a typical taste, which is present in a subtle way. A rack consists of seven bones per rack. Rack of lamb is the back and rib part of which cutlets are cut. If the bones of the chops are released, they speak of a frenched rack.

You can taste the good life of the lamb in rack of lamb for the BBQ

The lambs from New Zealand have had a free and social life. This is reflected in the racks of our delicious lamb. In addition, the structure of lamb is usually meager. Do you really want to unpack? First let the rack of lamb in the oven preheat with honey, and then put them on the BBQ. 

Order you lamb online at Beef&Steak

Do you have questions about our lamb rack or do you want to know how to prepare the best meat on the BBQ? Please contact us by calling 0172-577 147. Make it extra easy for yourself and choose one of our packages or go for the best offers. Our lamb racks are packaged in pairs, so you can enjoy the tastiest piece of meat together.

Pitmaster X shows you how to prepare a nice rack of lamb:

Preparation

Stap 1: Voorbereiding - Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius (400 graden Fahrenheit). Zorg ervoor dat het rek in de oven in het midden is geplaatst.Stap 2: Kruiden - Breng het lamsrack op smaak met zout, peper en eventueel andere kruiden naar keuze, zoals knoflook, rozemarijn of tijm. Wrijf de kruidenmengsel goed in het vlees, zodat het lamsrack doordrenkt is met smaak.Stap 3: Aanbraden - Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een beetje olie toe. Braad het lamsrack aan alle kanten aan tot het een goudbruine kleur heeft.Stap 4: Overdracht naar de oven - Plaats het lamsrack in een ovenschaal en plaats het in de voorverwarmde oven. Laat het lamsrack in de oven garen tot het de gewenste kerntemperatuur heeft bereikt. Voor medium-rare is dit meestal ongeveer 60 graden Celsius (140 graden Fahrenheit), gemeten met een vleesthermometer.Stap 5: Rusten - Haal het gegaarde lamsrack uit de oven en wikkel het losjes in aluminiumfolie. Laat het lamsrack 10 minuten rusten. Dit zorgt ervoor dat de sappen in het vlees zich herverdelen, waardoor het vlees malser en sappiger wordt.Stap 6: Serveren - Snijd het lamsrack in individuele koteletjes en serveer het met je favoriete bijgerechten, zoals geroosterde groenten, aardappelpuree of een frisse salade.Met deze bereidingsinstructie zou je een perfect gegaard lamsrack op tafel kunnen zetten, omgeven door heerlijke aroma's en sappig vlees. Eet smakelijk!

More Information
Provenance New Sealand
Ingredients 100% lamb
Storage Frozen ≤ -18ºC
Aging Aged
Sort Lamb
SKU 1606
Reviews
Peter W B Bost
November 2011
Peter W B Bost
Waanzinnig vlees! Super mals! Een aanrader voor iedereen die goed vlees kan waarderen.
joey
September 2011
joey
"ook mijn lamsrack was lekker en mals. ik heb hem gemaakt volgens het recept van ""gordon ramsy "" met de kruiden kruimel korst ik heb nu nog een stuk over en ga daar zo hetzelfde mee doenhet water loopt al in mijn mond ik vraag me af of onze koningin vanavond ook zo lekker zal eten :)"
Caroline Putter
September 2011
Caroline Putter
Ook van dit malse zeer smaakrijke vlees buitensporig genoten.
Gerard Reijrink
December 2010
Gerard Reijrink
Een hele goede lambsrack! Nog wat abrikozen pruimen en een bolletje knoflook aan het recept toegevoegd en het was smullen!
Steph
November 2010
Steph
Even aanbraden en daarna hop in de oven. Laat het lekker rose en dan is deze Lamb Rack van B&S super mals!!!! Echt heel goed.
Write Your Own Review
You're reviewing: Frenched Rack of Lamb
loader
Loading...

check-circle You submitted your review for moderation.

Vaak samen gekocht
bbq-buikspek
Pork
ca. 1300 gram
€23.49
livar-schnitzel-naturel
Livar Pork
ca. 200 gram
€6.99
beyond-burger
Vegetarian
ca. 226 gram
€5.99
€2.50
beef-hammer-kit

livar-mini-rollade
Livar Pork
ca. 500 gram
€15.95
Dry Aged Rib Eye Steak
Beef
ca. 200 gram
€10.79
USA grain-Fed Flank Steak
Black Angus Beef
ca. 400 gram
€27.29
iberico-bolitas
Iberico Pork
€14.95
ribeye-wagyu-9plus
Wagyu Beef
ca. 475 gram
€118.95
varkensrack-iberico
Iberico Pork
ca. 300 gram
€10.95