Select your own delivery date
Ordered before 11 am, delivered the same evening
Free delivery for orders above €75
Recyclable packaging

Thermapen Infrarood (Wit)

Item number: 97690001

Out of stock

Supersnelle infrarood thermometer.
  • Not satisfied? Money-back guarantee!
  • Order before 11:00 AM for same day delivery
  • Free delivery in NL for orders above €75
  • 9,3 review score out of 19.485 reviews
About this product

Deze infrarood thermometer en vleesthermometer is eigenlijk 2 meetinstrumenten in 1! De beste ETI technologie met alle kwaliteiten van Thermapen gecombineerd.

Het display is 360° roterend en is dus altijd en in iedere positie leesbaar. Energiezuinig doordat het zichzelf automatisch uitschakelt als er geen beweging is of als u deze plat neerlegt. De thermometer schakelt direct weer in als u deze oppakt. Dit zorgt uiteindelijk voor een maximale levensduur van de batterij.

De groei van bacterien wordt verminderd door de afwasbare behuizing die is voorzien van 'Biomaster'. De rubberen afdichting minimaliseert het risico van het binnendringen van water, stof of voedsel.

Infrarood thermometer
Richt de infrarood thermometer op het te meten object en druk de "Scan" knop in om de gemeten temperatuur weer te geven. Let op: de infrarood thermometer zal alleen meten als de voelnaald gesloten is.

De Thermapen IR thermometer is voorzien van een min/max temperatuur functie via de mode knop (alleen voor de IR functie).
De afstand naar het object is 5:1, daarom moet de IR thermometer zo dicht mogelijk bij het te meten object.

Inklapbare meetpen
De Thermapen IR is niet alleen voorzien van de infrarood meter, maar heeft ook een inklapbare meetpen zoals je verwacht bij een Thermapen, het is nog steeds 'waarschijnlijk' de snelste contact-thermometer op de markt. De werkelijke temperatuur van een product kan word weergegeven in slechts drie seconden.

De Thermapen IR wordt gevoed door 2xCR2032 van 3 volt met een levensduur van 1000 uur bij normaal gebruik. Indien de batterij bijna leeg is wordt dit weergegeven in het display door middel van een batterij icoon. Elke Thermapen IR wordt geleverd met een gratis traceerbaar kalibratiecertificaat.

De SuperFast Thermapen is de nummer één verkochte voedsel thermometer.
Gebruikt door honderdduizenden mensen wereldwijd, biedt de Thermapen een combinatie van snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak.

Brits octrooischrift GB 2504936
Voldoent aan EN 13485

*let op, de Thermapen IR heeft geen verlicht display en is niet volledig IP67 waterdicht.

More Information
Price €94.95
Brand Thermapen
Wireless Yes
Material Stainless Steel, ABS
Temperature range tot 300 graden
Warranty 5 years
SKU 97690001
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing: Thermapen Infrarood (Wit)
loader
Loading...

check-circle You submitted your review for moderation.