USA Grain-Fed Bone-in Rib Eye
Item number: 5161
4,0
In stock
calcPageSize())"
/>
calcPageSize())"
class="non-bundle absolute inset-0 object-center w-full "
:class="{ 'cursor-pointer': !fullscreen, 'object-contain': fullscreen, 'object-cover': !fullscreen }"
:loading="active!==index ? 'lazy' : 'eager'"
:src="fullscreen ? image.full : image.img"
x-show.transition.opacity.duration.500ms="active===index"
/>
calcActive())">
€102.59
Unbeaten beef quality in this in-bone Prime Rib.
- Not satisfied? Money-back guarantee!
- Order before 11:00 AM for same day delivery
- Free delivery in NL for orders above €89
- 9,3 review score out of 19.485 reviews
About this product
A beautifully marbled prime rib cut from USA Grain-Fed beef. A nutty taste and delicious bite make this one of the most popular products.
Preparation
Laat de steak op kamertemperatuur komen. Kruid vervolgens naar eigen smaak. Grill de steak op hoog vuur gedurende 5-8 minuten per kant tot een kerntemperatuur van ongeveer 52-54 graden. Laat vervolgens 10 minuten (afgedekt) rusten tot deze is doorgegaard tot ongeveer 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).
More Information
Provenance | USA |
---|---|
Ingredients | 100% beef |
Storage | Frozen ≤ -18ºC |
Aging | Wet Aged |
Diet | 100 days Grain-Fed |
Cooking method | Barbecue, Oven, Hot & Fast, Grilling, Direct, Indirect |
Sort | Black Angus Beef |
SKU | 5161 |
Reviews
Jeffrey S.
November 2015
Jeffrey S.
Vandaag heerlijke cote boeuf gemaakt van jullie! Langzaam en indirect op temperatuur gemaakt en toen de vlam erin!
Dennis
August 2015
Dennis
geroosterd op de webereven laten rusten en dan aansnijdenheerlijk!!!!
Ben & Jeanette
September 2013
Ben & Jeanette
Na bestelling volgende dag in huis. Prima verpakt. Kan niet beter. Prachtig stuk van 1000gram. Bot is ongeveer 10% mooi gemarmerd. Dit stuk op de Bigg Green Egg op hoog vuur(220C) beide zijden 2*3min/15sec zodat er aan elke zijde een mooi ruitjespatroon ontstaat. Daarna ingepakt in folie en laten rusten tot een kerntemperatuur van 52graden (tijdsduur ongeveer 75 minuten). Daarna gerookt zout en wat peper toegevoegd en smullen maar. Geweldige smaak. Op naar de volgende bestelling.
Joop Teiwes
May 2013
Joop Teiwes
Als ik het kon zou ik een 10 geven voor dit stuk vlees wat een heerlijkheid wat een smaak. Van mijn leven nog nooit z'n lekker stuk vlees gegeten.
jsn
June 2012
jsn
The 1.7 kilo version: cover with salt sear for 3 minutes each side on stove top on medium high: 25 minutes in the oven at 180 turning once rest for 10 minutes = perfect!
Write Your Own Review