Veal Rump Cap (Picanha)
Item number: 1441Out of stock

calcActive())">
€0.00
Wonderful roast of the tasty dutch Friander veal.
- Not satisfied? Money-back guarantee!
- Order before 11:00 AM for same day delivery
- Free delivery in NL for orders above €89
- 9,3 review score out of 19.485 reviews
About this product
The Picanha is a wonderful roast. If you roast it in its entirety, it will has the most wonderful result. The picanha of the veal doesn't have a layer of fat like the beef picanha has.
Preparation
Laat de picanha op kamertemperatuur komen. Kruid de picanha naar eigen smaak rondom. Gaar de picanha op middelhoog vuur tot een kerntemperatuur van ongeveer 47-48 graden. Grill vervolgens de picanha op hoog vuur aan beide kanten tot het rondom een mooie kleur heeft.
(Let op: het is mogelijk dat door druipend vet steekvlammen ontstaan. Zorg voor de juiste kleding, hulpmiddelen en hou zo veel mogelijk afstand)
Hou een kerntemperatuur aan van ongeveer 52-54 graden. Laat de picanha ongeveer 10 minuten rusten tot een uiteindelijke kerntemperatuur van 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).
More Information
Provenance | Holland |
---|---|
Ingredients | 100% veal |
Storage | Frozen ≤ -18ºC |
Aging | Not aged |
Diet | Grass-Fed |
Cooking method | Barbecue, Hot & Fast, Indirect, Oven |
Sort | Veal |
nutricional value | energie: 165kcal, vet: 8,1g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 22,9g |
SKU | 1441 |
Reviews
Write Your Own Review