Veal Rump Cap (Picanha)
In stock
 calcPageSize())"
                />
 calcPageSize())"
                />
                
                     calcActive())">
            
                
                
                
            
        
    
                
                    
                        €42.69                    
                
                
                
            
        
        Wonderful roast of the tasty dutch Friander veal.     
    - Not satisfied? Money-back guarantee!
- Order before 11:00 AM for same day delivery
- Free delivery in NL for orders above €89
- 9,3 review score out of 19.485 reviews
    
        About this product    
    
                
    The Picanha is a wonderful roast. If you roast it in its entirety, it will has the most wonderful result. The picanha of the veal doesn't have a layer of fat like the beef picanha has. 
            
    
        More Information    
    
                
    | Provenance | Holland | 
|---|---|
| Ingredients | 100% veal | 
| Storage | Frozen ≤ -18ºC | 
| Aging | Not aged | 
| Diet | Grass-Fed | 
| Cooking method | Barbecue, Hot & Fast, Indirect, Oven | 
| Sort | Veal | 
| nutricional value | energie: 165kcal, vet: 8,1g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 22,9g | 
| SKU | 1441 | 
    
        Preparation    
    
                
    Laat de picanha op kamertemperatuur komen. Kruid de picanha naar eigen smaak rondom. Gaar de picanha op middelhoog vuur tot een kerntemperatuur van ongeveer 47-48 graden. Grill vervolgens de picanha op hoog vuur aan beide kanten tot het rondom een mooie kleur heeft.
(Let op: het is mogelijk dat door druipend vet steekvlammen ontstaan. Zorg voor de juiste kleding, hulpmiddelen en hou zo veel mogelijk afstand)
Hou een kerntemperatuur aan van ongeveer 52-54 graden. Laat de picanha ongeveer 10 minuten rusten tot een uiteindelijke kerntemperatuur van 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).
    
        Reviews    
    
                
            Write Your Own Review        
                    
            
            