Black Angus Flat Iron
Item number: 5190
5,0
Out of stock
calcPageSize())"
/>
calcPageSize())"
class="non-bundle absolute inset-0 object-center w-full "
:class="{ 'cursor-pointer': !fullscreen, 'object-contain': fullscreen, 'object-cover': !fullscreen }"
:loading="active!==index ? 'lazy' : 'eager'"
:src="fullscreen ? image.full : image.img"
x-show.transition.opacity.duration.500ms="active===index"
/>
calcActive())">
€0.00
One of the most delicious pieces of beef.
- Not satisfied? Money-back guarantee!
- Order before 11:00 AM for same day delivery
- Free delivery in NL for orders above €89
- 9,3 review score out of 19.485 reviews
About this product
Cut from the featherblade, this is maybe the most tasteful piece of meat of the shoulder of the Austrailian Black Angus. The flat iron steak is fantastic to grill or to eat nicely rosé. Let the flat iron rest after the grilling for a nice result. The meat is delightfully tender and does not contain a sinuw.
The Australian Black Angus is a typical meat cow.
Contact
With questions or for more information you could reach us in the chat function. We are also reachable by phone number 0172-577 147. You could also send an e-mail to info@beefensteak.nl. We would love to help you!
More Information
Provenance | Australia |
---|---|
Ingredients | 100% beef |
Storage | Frozen ≤ -18ºC |
Aging | Aged |
Diet | 100 days Grain-Fed |
Sort | Beef |
SKU | 5190 |
Reviews
Peter
July 2015
Peter
Wat een heerlijk stuk vlees zeg! Klaar gemaakt met alleen peper zout en een klein beetje knoflookpoeder. Vier keer (omdraaien) 3 a 4 min boven de kolen daarna 10 min indirecte warmte en vervolgens 10 laten rusten. Zalig!
Peter Maurits
July 2015
Peter Maurits
Wat een heerlijk stuk vlees. 4 min aan elke zijde op een gloeiende Weber en dan 10 min in aluminiumfolie. In dunne plakken snijden en alleen peper en zout erover. Goddelijk! Ga ik zeker v
Johan van Triest
July 2015
Johan van Triest
Wat een ongelooflijk lekker stuk vlees op een gloeiend hete bbq plm 7 minuten aan beide zijden even laten rusten.... wat een smaak sensatie hierbij proef je echt vlees en bovendien botermals. Neem hem beslist de volgende keer weer.
Tom Hendriks
June 2015
Tom Hendriks
Ongelooflijk lekker stuk vlees. Q opstoken tot 240 gr met gietijzer rooster en dan +/- 3 minuten per kant grillen. Daarna 10 minuten laten rusten in alu folie en dan tegen de draad aansnijden.... Echt geweldig.. B&S bedankt!!
Danny Oostingh
April 2015
Danny Oostingh
Toch wel een van de lekkerste stukken vlees die ik hier besteld heb. Een beetje Memphis rub erop en 3/4 uur op de bbq. Het vlees krimpt iets in lengte en breedte maar wordt 3x zo dik. Geweldig mals en smakelijk vlees! Nou hopen dat ie spoedig weer voorradig is :-)
Write Your Own Review