Blue Cheese Fondue
Out of stock

calcActive())">
€0.00
Delicious spicy cheese fondue in a convenient tin with blue cheese from the French Auvergne. Can be heated sous-vide or on the BBQ.
- Not satisfied? Money-back guarantee!
- Order before 11:00 AM for same day delivery
- Free delivery in NL for orders above €89
- 9,3 review score out of 19.485 reviews
About this product
This blue vein cheese fondue is made from Dutch farmhouse cheeses and a mild blue cheese from the French Auvergne.
Due to the lush vegetation in this former volcanic region of France, the cow's milk here has a rich, spicy flavor. This is reflected in the creamy, tangy blue vein cheese fondue.
More Information
Provenance | Holland |
---|---|
Storage | Keep refrigerated and dry |
Sort | Vegetarian |
SKU | 7622 |
Preparation
Je kan onze kaasfondue au bain-marie verwarmen, maar ook in een traditionele fonduepan of een steelpannetje.
Zo bereid je onze kaasfondue au bain-marie:
1. Verwijder het etiket en zet het blik ongeopend in een pan warm water. Het water komt tot drie centimeter onder de rand van het blik.
2. Breng het water aan de kook. Maak het blik na 15 minuten voorzichtig open. Blijf zachtjes door roeren en kook de fondue nog 15 minuten door.
3. Eet lekker uit blik of kieper de inhoud in een schone pan of schaal.
Kaasfondue in blik op de barbecue? Zet het blik geopend zo'n twintig minuten aan de zijkant van het rooster, en verwarm het blik al roerend door.
Reviews
Write Your Own Review