•  
  Choose your own delivery date
 •  
  Call (0172) 577 147.
 •  
  Free shipping (Netherlands) from € 60,-
 •  
  Chat live with us.
Dry Rub Sauces and Rubs

Cowtown BBQ Sweet Spot Rub

Zoete, pittige dry rub voor op rund, varken en kip
Origin: USA Storage condition: Keep refrigerated and dry
€9.95 Incl. VAT
- +
Article number 75270198
Weight: 198 gram

Availability: In stock

Kies zelf je leverdag
Add €60 to your order for free shipping
Description

Cowtown Barbecue Sweet Spot rub

Vlees op de barbecue wordt pas écht lekker wanneer het ingesmeerd wordt met een rub. Bij Beef&Steak beschikken wij over een ruim assortiment aan rubs en sauzen. Hierdoor zit er altijd een rub tussen die past bij het vlees voor op uw barbecue.

Een barbecue rub maakt uw vlees nóg lekkerder

Een barbecue rub is een mix van gedroogde specerijen en kruiden. Deze rub wrijft u vervolgens in het rauwe vlees, voordat u dit op de barbecue gaat bereiden. Hiervoor geldt wel: hoe langer u de rub in het vlees laat trekken, hoe lekkerder en intenser de smaken zijn. Een voorbeeld van een heerlijke rub is de Cowtown Barbecue Sweet Spot rub. Dit is een heerlijke zoete, pittige dry rub die lekker is op zowel rund, varken als kip. Maar bekijk zeker ook het aanbod aan andere rubs en sauzen die we in ons assortiment hebben en vind de rub die het beste past bij uw vlees!

U hoeft nooit lang te wachten voor u aan de slag kunt met de barbecue rub

Eén ding is zeker: dankzij de barbecue rub uit ons assortiment wordt uw vlees nóg lekkerder! Kies naast een rub ook voor een heerlijk stuk rundvlees en maak uw gerecht en bestelling compleet. Plaats vóór 16.15 uur uw bestelling, want dan heeft u de rubs de volgende dag al in huis. Zo hoeft u nooit lang te wachten voor u aan de slag kunt met de heerlijke bereiding van het vlees. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel in dat geval naar (0172) 577 147 of maak gebruik van onze chatfunctie op de website.

Recipes
er zijn geen recepten beschikbaar
Additional information
Herkomst USA
Ingredients Ingredients: Sugar, salt, paprika, worcestershire sauce powder [(molasses, corn syrup, salt, caramel color garlic, sucrose, spices, tamarind, natural flavor, and sulfiting agents) and maltodextrin], monosodium glutamate, spices, dehydrated garlic, malic a
Allergie No
Storage Keep refrigerated and dry
Aging Not applicable
Fattening Not applicable
Weight 198 gram
nutricional value No
Reviews

Write Your Own Review

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
products

Looking for something special?

We would love to help you.

Rating: 0, gebaseerd op 13921 beoordelingen.