Select your own delivery date
Ordered before 11 am, delivered the same evening
Free delivery for orders above €75
Recyclable packaging

Venison Steak

Item number: 1826

In stock





Lekkere biefstukjes met een goeie bite. Per stuk verpakt voor uw gebruiksgemak.
  • Not satisfied? Money-back guarantee!
  • Order before 11:00 AM for same day delivery
  • Free delivery in NL for orders above €75
  • 9,3 review score out of 19.485 reviews
About this product
  • Lekkere biefstukjes met een goede bite
  • Prachtig stukje hertenvlees
  • De bite van écht wild
  • Met een fluwelen smaak

Wil je een heerlijk stukje hertenvlees proberen? Ga dan voor de Hertenbiefstuk!

WILD EN FLUWEEL

Een prachtig stukje hertenvlees? Dan ben je bij Beef&Steak aan het goede adres. Het hertenvlees staat bekend om de mooie smaak.

De hertenbiefstuk heeft absoluut de bite van ècht wild, maar ook een fluwelen smaak. Dit vlees is uitermate geschikt voor op de BBQ of voor gebruik in huiselijke kring.

AFKOMST VAN HET HERT

De wilde herten wordt vanuit diverse landen geimporteerd. Hier hebben de herten een vrij en natuurlijk leven gehad.

Zin in lekkere wilde biefstuk? Schroom dan niet en bestel deze prachtige biefstuk vandaag nog.

Bij BEEF&STEAK kun je een heerlijk Hertenbiefstuk kopen. Ga voor dit heerlijke stukje hertenvlees en geniet van deze delicatesse.

Preparation

Ingrediënten:- 2 hertenbiefstukken- Zout en peper naar smaak- Olijfolie- Verse tijm en knoflook (optioneel)Bereidingswijze:1. Haal de hertenbiefstukken uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen. Dep de biefstukken droog met keukenpapier.2. Bestrooi de biefstukken royaal met zout en peper en druk dit lichtjes aan in het vlees.3. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een scheutje olijfolie toe.4. Leg de hertenbiefstukken in de hete pan. Bak de biefstukken ongeveer 3-4 minuten aan elke kant voor een medium-rare resultaat. Houd er rekening mee dat de exacte tijd afhankelijk is van de dikte van de biefstukken. 5. Voor extra smaak kun je verse tijm en knoflook toevoegen aan de pan en de biefstukken er af en toe mee bedruipen.6. Gebruik eventueel een vleesthermometer om de kerntemperatuur te meten. Voor een medium-rare hertenbiefstuk is de kerntemperatuur ongeveer 54-57°C.7. Haal de biefstukken uit de pan en laat ze enkele minuten rusten op een bord. Bedek ze losjes met aluminiumfolie om de sappen te laten inklinken en het vlees nog malser te maken.8. Snijd de hertenbiefstukken in plakken en serveer ze met je favoriete bijgerechten, zoals aardappelpuree, geroosterde groenten of een frisse salade.Het is belangrijk om de hertenbiefstukken niet te lang te bakken, aangezien ze snel taai kunnen worden. Door ze op de juiste manier te bereiden, kun je genieten van een sappige en malse hertenbiefstuk met een heerlijke smaak. Eet smakelijk!

Wijntip: Trulli Salice de Salentino

More Information
Provenance Europe
Ingredients 100% venison
Storage Frozen ≤ -18ºC
Aging Aged
Cooking method Barbecue, Hot & Fast
Sort Game
SKU 1826
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing: Venison Steak
loader
Loading...

check-circle You submitted your review for moderation.

Vaak samen gekocht
cote-de-boeuf-usa-grain-fed
Black Angus Beef
ca. 1100 gram
€93.49
USA-black-angus-biefstuk
Black Angus Beef
ca. 125 gram
€7.29
Wagyu-diamanthaas
Wagyu Beef
ca. 300 gram
€20.99
Wagyu Carpaccio
Beef
€5.99
dubbeldoel-bavette
Beef
ca. 500 gram
€18.79
ierse-bavette
Irish Beef
ca. 500 gram
€15.99
Duurzaam-streekvlees-sukade
Dubbeldoel - Belgisch Blauwwit Rund
ca. 200 gram
€4.99
Iberico-lomo-filet-braadstuk
Iberico Pork
ca. 1100 gram
€40.69
kalfs-biefstuk
Veal
ca. 150 gram
€8.99
uruguayaans-grain-fed-jodenhaas
Angus Beef
ca. 150 gram
€5.99

Related products



zeezout-puur
Rub
€5.95
blues-hog-truffle-chop-rub
Rub
€11.95