Irish Aged Cote de Boeuf
Item number: 4890Out of stock

calcActive())">
€0.00
In-bone prime rib. One of the prime beef cuts, delicious roast.
- Not satisfied? Money-back guarantee!
- Order before 11:00 AM for same day delivery
- Free delivery in NL for orders above €89
- 9,3 review score out of 19.485 reviews
About this product
The cote de boeuf is also known as bone-in prime rib.
Preparation
Laat de steak op kamertemperatuur komen. Kruid vervolgens naar eigen smaak. Grill de steak op hoog vuur gedurende 5-8 minuten per kant tot een kerntemperatuur van ongeveer 52-54 graden. Laat vervolgens 10 minuten (afgedekt) rusten tot deze is doorgegaard tot ongeveer 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).
More Information
Provenance | Ireland |
---|---|
Ingredients | 100% beef |
Storage | Frozen ≤ -18ºC |
Aging | Wet Aged |
Diet | Grass and Grains |
Cooking method | Barbecue, Hot & Fast, Indirect, Oven |
Sort | Irish Beef |
nutricional value | energie: 175kcal, vet: 10,0g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 21g |
SKU | 4890 |
Reviews
Write Your Own Review