•  
    Choose your own delivery date
  •  
    Call (0172) 577 147.
  •  
    Free shipping (Netherlands) from € 60,-
  •  
    Chat live with us.
BBQ Special
products
15 Review(s)
Rump Cap Beef

Aberdeen Angus Picanha

Herkomst: Scotland Opslagconditie: Frozen ≤ -18ºC
€18.95 Incl. VAT
Artikelnummer: 4855

Availability: Uitverkocht

products
15 Review(s)

Customer Reviews 10 item(s)

1-10 of 15

Page:
  1. 1
  2. 2
Wauw
Wauw..wat een heerlijkeer stuk vlees. Het vet geeft het vlees zo'n ongelofelijke diepe smaak. Één van de lekkerste stukken vlees die ik heb gegeten.
products
Review by Robinj / (Posted on 10/16/2016)
AW badenbroek
Ook dit mooi stuk vlees was heerlijk
products
Review by AW badenbroek / (Posted on 1/27/2016)
Ruben van de Vreede
erg mooi stuk vlees lekker mals en hele mooie smaak. ingesmeerd met zout verse knoflook en 1 pepertje even in laten trekken. daarna 10 minuten om en om op de bbq. en het je hebt een perfect stuk vlees. zeker voor herhaling vatbaar.
products
Review by Ruben van de Vreede / (Posted on 12/13/2015)
N. Groosman
Pichana langzaam gegaard op de bbq en daarna met de vetkant boven de kolen om dicht te branden. Heerlijk!!
products
Review by N. Groosman / (Posted on 11/11/2015)
Martijn v V
Prachtig vlees!
products
Review by Martijn v V / (Posted on 3/11/2015)
Leon
Was perfect verpakt en netjes bezorgd. Helaas had het vlees angus te weinig ver waardoor de echte picanha smaak niet volledig tot uiting kwam. Volgende keer een andere soort picanha. Leon
products
Review by Leon / (Posted on 7/18/2014)
Leon
Angus picanha . Zag er erg mooi uit maar had helaas te weinig vet waardoor de echte picanha smaak niet volledig naar voren kwam. Volgende keer proberen we een ander soort. Leon
products
Review by Leon / (Posted on 7/18/2014)
Stephan
Ik heb dit vlees vorige week voor 8 man bereid. Ik had in totaal 31 kg. Het vlees is echt heerlijk en super makkelijk te bereiden. Van te voren goed op kamertemperatuur laten komen en het vet insnijden (niet in het vlees snijden). Daarna op de BBQ gelegd op de indirecte methode (op een weber) bij 150 graden tot een kerntemperatuur. Daarna afgegrild boven de kolen (reversed sear) waarbij je mooie vlammen krijgt. Echt heerlijk vlees!
products
Review by Stephan / (Posted on 1/30/2014)
Robin d
In 6 cm dikke plakken gesneden en met zout ingewreven. Daarna paar minuutjes per kant op de bbq Heerlijk. Dit vlees heeft verder niets nodig.
products
Review by Robin d / (Posted on 7/31/2013)
Vincent
Waanzinnig stuk vlees. Alleen ingewreven met zout en peper. Meer is niet nodig er zit zoveel smaak aan het vlees zelf. Vervolgens aangezet in een hete grillpan en daarna in zo'n 30 minuten afgegaard in de over (140graden) tot een kerntemperatuur van 53 graden. Daarna nog 10 minuten verpakt in aluminiumfolie en een theedoek laten rusten. Het vlees heeft een mooie structuur en is enorm sappig (door het vet wat door het vlees heen druipt) en smaakvol. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer!
products
Review by Vincent / (Posted on 2/26/2013)

Write Your Own Review

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
products

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.