products
23 Review(s)

South American Whole Tenderloin

Herkomst: Uruguay Opslagconditie: Frozen ≤ -18ºC
€32.95 Incl. VAT
- +
Artikelnummer: 4701

Availability: In stock

products
23 Review(s)

Customer Reviews 10 item(s)

1-10 of 23

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Viviane Overbeele
Helemaal geweldig van smaak en structuur. Dit is echt voor herhaling vatbaar. Het ontvliezen ging erg simple ik heb de chateaubriand (dikste deel) apart gebakken en ook dit stuk was erg lekker. Het middenstuk was zoals verwacht zelfs nog ietsje malser. Een aanrader!
products
Review by Viviane Overbeele / (Posted on 1/16/2016)
Thijs Kleindijk
Geweldig mals ossenhaasje met de kerstdagen klaar gemaakt op de BBQ met een kerntemperatuur van 62 graden gesneden en..........aanvallen!
products
Review by Thijs Kleindijk / (Posted on 1/18/2015)
Jilco
Top stuk vlees heerlijk langzaam gegaard in de oven en geserveerd met een portsaus. Lekker!
products
Review by Jilco / (Posted on 1/5/2015)
Marcel
1.3kg gekocht in de aanbieding. Vlees kwam half bevroren in ijs omwikkeld met een braadpan! Na 4dagen stukje vlies er afgehaald en gebruikt voor een beef wellington - en die was echt super goed gelukt. Met 8p erg lekker gegeten!
products
Review by Marcel / (Posted on 12/28/2014)
Sjef ten Kroode
Vorig jaar deze besteld voor de kerst. Kan gebeuren wat gebeurd maar ik kan er helaas niet omheen deze dit jaar weer te bestellen. Beetjes saai maar zooooooooo lekkuh!
products
Review by Sjef ten Kroode / (Posted on 10/26/2014)
Danny
Perfectie! Dit koop je niet in een restaurant.
products
Review by Danny / (Posted on 4/6/2014)
Matthijs Bruinsma
Heerlijk stuk vlees! Zout peper en een goede kerntemperatuur (tussen 45 en 50 graden). Even laten rusten (+- 5 min) en daarna heerlijk opgegeten. Heerlijke smaak gasten (en ikzelf) zeer tevreden. Zeker een aanrader!
products
Review by Matthijs Bruinsma / (Posted on 12/27/2013)
Ton en Henny
Zie voorgaande reacties peper en zout oven thermometer ....
products
Review by Ton en Henny / (Posted on 1/29/2013)
Bas
Mooi stuk ossenhaas. Nog zelf te ontvliezen echter laat je hier niet door afschrikken (ontvliezen is eenvoudig). Ik heb de ossenhaas in zijn geheel sous vide gegaard op 52 graden Celsius gedurende 90 minuten daarna 2 minuten in een (rokend) hete pan met scheutje olie bruin gebakken (iedere 15 seconden omdraaien). Vervolgens 5 minuten rusten en daarna getrancheerd in dunne plakjes met wat Maldon zeezout vlokken en gerookte peper erop. Heerlijk puur en heerlijk genieten
products
Review by Bas / (Posted on 1/4/2013)
Jolanda
"Mooi stuk vlees. Let op: moet nog wel ontvliesd worden (maar daar was de kat erg blij mee). Nog nooit zoiets bereid en ik had het na aanbraden iets te lang in de oven gelaten waardoor het te ros
products
Review by Jolanda / (Posted on 12/29/2012)

Write Your Own Review

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
products