Veal Rump Cap (Picanha)
In stock

calcActive())">
€42.59
Wonderful roast of the tasty dutch Friander veal.
- Not satisfied? Money-back guarantee!
- Order before 11:00 AM for same day delivery
- Free delivery in NL for orders above €89
- 9,3 review score out of 19.485 reviews
About this product
The Picanha is a wonderful roast. If you roast it in its entirety, it will has the most wonderful result. The picanha of the veal doesn't have a layer of fat like the beef picanha has.
More Information
Provenance | Holland |
---|---|
Ingredients | 100% veal |
Storage | Frozen ≤ -18ºC |
Aging | Not aged |
Diet | Grass-Fed |
Cooking method | Barbecue, Hot & Fast, Indirect, Oven |
Sort | Veal |
nutricional value | energie: 165kcal, vet: 8,1g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 22,9g |
SKU | 1441 |
Preparation
Laat de picanha op kamertemperatuur komen. Kruid de picanha naar eigen smaak rondom. Gaar de picanha op middelhoog vuur tot een kerntemperatuur van ongeveer 47-48 graden. Grill vervolgens de picanha op hoog vuur aan beide kanten tot het rondom een mooie kleur heeft.
(Let op: het is mogelijk dat door druipend vet steekvlammen ontstaan. Zorg voor de juiste kleding, hulpmiddelen en hou zo veel mogelijk afstand)
Hou een kerntemperatuur aan van ongeveer 52-54 graden. Laat de picanha ongeveer 10 minuten rusten tot een uiteindelijke kerntemperatuur van 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).
Reviews
Write Your Own Review