Whole Suckling Pig
Item number: 1199
4,0
In stock
calcPageSize())"
/>
calcPageSize())"
class="non-bundle absolute inset-0 object-center w-full "
:class="{ 'cursor-pointer': !fullscreen, 'object-contain': fullscreen, 'object-cover': !fullscreen }"
:loading="active!==index ? 'lazy' : 'eager'"
:src="fullscreen ? image.full : image.img"
x-show.transition.opacity.duration.500ms="active===index"
/>
calcActive())">
€195.99
€166.59
The suckling pig with a weight of 6-8 kg is suitable for a standard oven. (60x60 cm)
- Not satisfied? Money-back guarantee!
- Order before 11:00 AM for same day delivery
- Free delivery in NL for orders above €89
- 9,3 review score out of 19.485 reviews
About this product
Suitable for a standard oven (60x60cm), but also gorgeous to prepare by BBQ. This product is unseasoned and uncooked, so do whatever you want!
The suckling pig of 6-8 kg is suitable for about 10 people.
Pitmaster X will show you in this video a way to prepare a suckling pig:
More Information
Provenance | Holland |
---|---|
Ingredients | 100% pork |
Storage | Frozen ≤ -18ºC |
Aging | Not aged |
Sort | Pork |
SKU | 1199 |
Reviews
levon barakazjan
March 2016
levon barakazjan
Uitstekend! ik heb nu 2x een speenvarken besteld en het was supper! De service van beef&steak is tot nu toe steeds uitstekend geweest!blijf tevreden .
A. Hazekamp
November 2015
A. Hazekamp
Wij hebben het varken volgens het recept in de oven gedaan. Eerst een half uur op 200 graden en daarna naar 175 graden. Na anderhalfuur had ik al een kerntemperatuur van 55 graden. Dus ik heb de temperatuur teruggebracht naar 90 graden. Daarna heeft hij nog een uur of twee in de oven gestaan. Hij was perfect en de smaak was geweldig. Dus even oppassen met de temperatuur
I Ottens
November 2015
I Ottens
Gisteren een heerlijk varkentje aan het spit gemaakt! Bedankt voor de snelle levering! Het varkentje was iets te groot maar dat was zo opgelost! Heerlijk!!
Robin
December 2014
Robin
"Vorig jaar kerst een ""kerstbiggetje op de oklahoma smoker. Langzaam gegaard op eikenhout 130 graden voor een uurtje of 5-6. Resultaat: zeer smakelijke varkensvlees-vlokken welke het de dag erna ook prima deden op een broodje ""pulled pork"" eigengemaakte coleslaw en best odds barbecuesaus. Hier is meteen maar een traditie van gemaakt dus...ook dit jaar weer een varkentje gegaard op 2de kerst! De service van beef&steak is tot nu toe steeds uitstekend geweest!"
Johan Rietveld
October 2013
Johan Rietveld
Vorige week speenvarken van ruim 14 kg opgehaald drie dagen laten ontdooien en zaterdag boven open vuur in 65 uur gaar geroosterd. Heel veel leuke reactie dan ze het varkentje boven het spit zagen hangen en heel veel complimenten over het heerlijk vlees. Dus top Groet Johan
Write Your Own Review