•  
    Choose your own delivery date
  •  
    Call (0172) 577 147.
  •  
    Free shipping (Netherlands) from € 60,-
  •  
    Chat live with us.
10%

Make your own Pulled Pork Deal

Zelf Pulled Pork maken is niet zo moeilijk. Met de juiste ingredienten en een beetje hulp van ons gaat dit helemaal goed komen. Stel je eigen pakket samen en volg onze instructies, dan kan het niet meer fout gaan. Wij gebruiken bij voorkeur het smaakvolle varkensvlees van Heyde Hoeve.

Voor een zoete variant kies je de Dust2Dust rub en de Smokey Sweet BBQ saus

Voor een pittige variant kies je KC Butt Spice en de Cowtown Night of the Living BBQ saus

Wil je er lekkere broodjes van maken kies je één van onze heerlijke Burger Buns. En als je het jezelf helemaal makkelijk wilt maken gebruik je de Meat Claws om het vlees uit elkaar te trekken. Bestel deze deal nu met 10% korting* op alle ingredienten!

*deze wordt direct verrekend

Origin: Holland Storage condition: Frozen ≤ -18ºC

* Required Fields

€0.00

Normale prijs: €0.00

Incl. BTW
- +

From: €47.58

To: €86.23

€0.00

Normale prijs: €0.00

Incl. BTW
Article number 3073

Availability: In stock

Kies zelf je leverdag
Add €60 to your order for free shipping
Description
Met behulp van de ingredienten van deze deal, maak je zelf de lekkerste Pulled Pork
Bereiding

Ingredienten

Ingrediënten:
1 halve Boston Butt (2,5-3,5 kilo)
rub naar eigen smaak
zeezout

Voor de mopsaus
4 dl appelsap
1 dl ketchup
1 el bruine basterdsuiker
50 gram chilisaus
1 el rub naar eigen smaak
zout


Voor de coleslaw (voor 4 personen)
100 gr witte kool, gesneden
100 gr wortel, julienne
50 gr rode kool, gesneden
1 bosje peterselie
1 tl Dijon mosterd
30 gr griekse kwark
30 gr crème fraiche
1 el balsamico azijn
zeezout
gemalen zwarte peper

Voor de baked beans (voor 4 personen)
500 gram zwarte bonen
Plowboys Baked Beans (kant en klaar)

Of je maakt het helemaal zelf volgens het recept van NOSKOS

Bereiding

Pulled pork
Richt de BBQ in om indirect te roken op 110-120 C°
Laat de varkensschouder een uur op kamertemperatuur komen, dep deze droog en smeer hem daarna in met rub voor pulled pork of rub naar eigen smaak. Voeg eventueel extra zeezout toe.
Plaats de varkensschouder op de bbq met een lekbak onder het rooster. Mop de varkensschouder elk uur met een mengsel van: appelsap, ketchup, bruine basterdsuiker & zeezout. Pak na ongeveer 4-5 uur de varkensschouder in in butcher papier of aluminiumfolie en gaar nu door tot een kern van 88-92 C°. Wanneer de temperatuur bereikt is laat de schouder nog minimaal een uur rusten van de bbq af.
Trek daarna het vlees uit elkaar met twee vorken of meat claws


Coleslaw
Meng de witte kool, rode kool  & de wortel julienne met wat zeezout. Laat dit een half uur staan. Knijp daarna het mengsel goed uit met je handen of doe het mengsel in een schone theedoek en knijp dan het vocht eruit.
Maak de dressing door de mosterd, kwark, creme fraiche, balsamico azijn, zeezout & peper door elkaar te mengen
Hak de peterselie mooi fijn. Gebruik de helft daarvoor door de dressing en strooi de andere helft over de belegde broodjes.

Baked Beans
Laat de bonen uitlekken. Verwarm vervolgens in een pannetje de bonen met de saus. Niet laten koken en warm houden!


Rooster eventueel wat hamburger broodjes in een droge pan of op de grill, smeer in met de baked beans en beleg met de coleslaw, pulled pork & de gehakte peterselie.

Eet smakelijk!

Recipes
    Additional information
    Herkomst Holland
    Ingredients No
    Allergie zie ingrediënten
    Storage Frozen ≤ -18ºC
    Aging Not applicable
    Fattening Not applicable
    Weight No
    nutricional value No
    Reviews

    Write Your Own Review

    How do you rate this product? *

     
    1 1 star
    2 2 star
    3 3 star
    4 4 star
    5 5 star
    products

    You may also be interested in the following product(s)

    Looking for something special?

    We would love to help you.

    Rating: , gebaseerd op beoordelingen.